Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

SliceThePie, asculti muzica si faci venit suplimentar online


Slicethepie ofera o modalitate placuta de a castiga venit suplimentar online doar daca asculti muzica si iti spui parerea despre ce ai ascultat. Un procent insemnat din impatimitii de Internet si activitati online, asculta muzica atunci cand navigheaza pe Internet, indiferent ca sunt incepatori sau nu. Cum faci bani din recenzii despre melodiile oferite spre ascultare, poti afla inregistrandu-te in Slicethepie

Slicethepie va ofera, deci, posibilitatea de a castiga un venit suplimentar doar ascultand muzica si exprimandu-va apoi opinia despre ce ati ascultat. Recenzia despre melodia ascultata trebuie sa fie expusa, bineinteles, in limba engleza.


Dupa ce va inscrieti in Slicethepie, mergeti la sectiunea scout si ascultati melodiile propuse. Scrieti review si primiti plata.
Plata se face prin PayPal atunci cand veniturile castigate ajung la 10 dolari.

Slicethepie nu are program de referrali, este pe net din 2007 si, eu, il vad ca un site de sondaje, de fapt, care colecteaza opiniile consumatorilor de muzica noua.

Slicethepie este un site pe care l-am descoperit in blogul unui coleg mai tanar , George, care incearca sa abordeze aceeasi tematica stufoasa a Afacerilor Online ca si mine. Pentru ca nu sunt individualista si ma bucur de fiecare data cand vad un coleg curajos care vrea sa faca ceva bine, respectand chiar si indicatii din ghidul juridic al publicarii de continut pe bloguri, v-am vorbit de George si articolul lui despre Slicethepie. El ne face aceasta propunere de a asculta muzica si a face venit suplimentar din recenzii de melodii, si, deoarece aici este blogul cu de toate pentru toti incepatorii pe Internet care vor sa castige venit suplimentar, o preiau si eu, adaugand mai multe informatii necesare celor ce vor aborda astfel de activitate.

Slicethepie.comeste un site care actioneaza ca o platforma pentru artisti si permite fanilor sa fie recompensati pentru revizuirea si evaluarea melodiilor prezentate de artisti.

Iata câteva sfaturi pentru fanii muzicii, date de un cunoscator al site-ului Slicethepie, cu scopul de a-i ajuta sa-si îmbunatateasca ratingul de cercetare, lucru ce le permite sa câstige mai multi bani online.

Cum trebuie sa procedezi pentru ca venitul suplimentar din lucrul in Slicethepie sa fie multumitor:

1.Nu rata nicio piesa oferita de Slicethepie spre ascultare si recenzare, chiar daca iti place sau nu genul.

Trebuie sa te inscrii in procentajul de precizie comun al utilizatorilor, o rata de precizie mult mai mica face ca procentul cuvenit tie sa se diminueze. Daca ti se ofera un numar de melodii spre ascultare, respecta-l si onoreaza-l in intregime. Daca, in Slicethepie, asculti doar o singura melodie din zece, scade rata de precizie, iar ratingul tau ca si lucrator scade.

Cheia este de a evalua piesele pastrand restul utilizatorilor in minte. Nu rata nicio piesa din 10, doar pentru ca nu iti place un anumit gen. Gandeste-te ca altii, care se bucura de genul respectivei melodii si-ar dori sa asculte acea piesa. Nu permite gusturilor tale personale sa impiedice exprimarea unei opinii obiective.

2.In Slicethepie, scrie opiniile tale, sau review-uri despre melodii, cu responsabilitate.

Scrie comentarii in jur de 100 de cuvinte, chiar daca se cer doar 15 cuvinte. O opinie sigura, documentata si la obiect este pretuita si recompensata pe masura. Comentariile tale din slicethepie trebuie sa fie constructive, politicoase si corecte gramatical. Mentioneaza lucruri cum ar fi voce, introducere / deschidere, versuri, muzica, instrumente, volum, tobe si fluxul de ansamblu al liniei. Asigura-te ca opiniile sunt originale si nu repetitive.

3. Cand lucrezi in Slicethepie, nu face greseala de a accelera procesul de ascultare.

Lasa melodia sa curga cel putin 60 de secunde, apoi poti incepe sa scrii recenzia.

4.Daca vrei, totusi, sa accelerezi procesul de lucru in Slicethepie, suprapune-l pe cel de editare a recenziei peste cel de ascultare a melodiei.

Deschide un editor de text si scrie opinia ta despre cum se reda muzica in acelasi timp in care o asculti. Acest lucru iti permite sa scrii exact ceea ce gandesti în momentul respectiv si face revizuirea mult mai usoara si mai rapida. Dupa scurgerea celor 60 de secunde, poti copia notarile din editorul de text, in site-ul Slicethepie.

5.In slicethepie, poti chiar sa dai sfaturi artistilor , este un mod de a-ti castiga un rang mai inalt, care ofera deschideri spre noi castiguri.

Asta daca ai norocul ca artistul pe care l-ai sfatuit tu sa castige finantarea.

6.Fii activ, in Slicethepie

Fii activ ca si lucrator si incearca sa faci recenzii de piese in mod regulat. Recenziile corecte si precise pe care le trimiiti vor insemna ca ai o sansa mai mare de a imbunatati ratingul propriu, si, in cele din urma, vei castiga un venit suplimentar mai mare de bani.

Asadar, inregistrarea si lucrul in Slicethepie nu te costa nimic, iti ofera posibilitatea de a asculta piese muzicale noi si de a-ti exprima opinia despre ceea ce ai ascultat. Astfel,in Slicethepie asculti muzica si faci venit suplimentar online din recenzii de melodii.

Despre astfel de sondaje efectuate dupa ce consumi un produs, ti-am mai scris in blogul lumis-detoatepentrutoti cand iti vorbeam de tester de aplicatii pe telefoane mobile sau de sondaje platite pentru elevii participanti la jocuri online.

Si in blogul banipenet4all, in articolul unde faci bani pe net ca tester, testand aplicatii digitale diferite gasesti un mod de a face bani din testarea produselor.

Daca te tenteaza ideea de a face venit suplimentar ascultand muzica si te pricepi sa-ti spui opinia in limba engleza despre ce ai ascultat, abordeaza aceasta activitate, pare a fi distractiva.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP