Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

7 sfaturi practice despre traffic exchange pentru blog

Nu-ti mai vorbesc direct despre cum faci bani online. De data aceasta ma folosesc de sectiunea de toate pentru toti si ii abordez pe toti cei care au un blog,sunt incepatori,si au nevoie de traffic exchange chiar fara bani.Desi, in alta parte ti-am spus ca poti sa castigi bani din trafic exchange cu easyhits4u,aici abordez activitatea de traffic exchange din alt punct de vedere.

Asadar,voi, toti cei care aveti un blog si sunteti la inceput de activitate pe net, pentru a va asigura trafic pe blog trebuie sa abordati activitatea de traffic exchange.


Pentru aceasta, daca se tin cont de cateva sfaturi practice , cu siguranta se evita o multime de neplaceri. Construirea de trafic pe blog este o activitate consumatoare de timp si resurse, dar necesara, mai ales in faza de inceput a vietii blogului tau.

Din experienta, am observat ca traffic exchange manual este cel mai util dar implica si mai mult timp consumat. De aceea imi permit sa-ti marturisesc cateva impresii personale despre traffic exchange.

Daca nu stii ce este traffic exchange iti spun ca este o solutie adoptata de webmasteri pentru a-si asigura trafic pe site-uri in fazele de inceput . Se bazeaza pe principiul iti dau, imi dai, sau iti platesc, tu imi dai !

Deci, vizitezi un site si proprietarul lui ti-l viziteaza pe al tau,deci faci schimb de trafic, sau, daca vrei sa faci bani din traffic exchange, vizitezi un site care ti se cere si faci bani online.

Cele ce iti spun mai jos poti sa le iei ca sfaturi practice utile sau pareri personale emanate din experienta. Asadar, iata cele

7 sfaturi practice despre trafic exchange pentru blog:

1.Nu va lasati convinsi de administratorii de site-uri care incearca sa va convinga ca surful este sigur. Ei nu pot verifica mii de site-uri care sunt in baza lor de date si altele care se adauga zilnic. De aceea, fiti prevazatori si nu incepeti sub nici o forma surful fara firewal si antivirus. Pagubele aduse computerului de catre un singur site cu malware, surfat, sunt mult mai mari decat beneficiile pe care le aveti cu asigurarea catorva vizite pe blog.

2.Incercati sa deschideti mai multe site-uri in acelasi timp, faceti economie de timp si asigurati blogului trafic din zone geografice diferite. Lucrati cu taburi diferite. Cere mai multa atentie dar castigati timp.

3.Cautati site-uri de trafic exchange care permit distribuirea manuala a creditelor castigate. Eu prefer sa am un control asupra zonelor din care vine traficul si cosider ca diversitatea este mai buna. De aceea nu repartizati , pe zi, credite, doar de la un site de trafic.

4.Daca efectuati surf automat de la mai multe site-uri in acelasi timp, nu uitati sa verificati browserul destul de des. Sunt multe motive pentru care surful se poate intrerupe si pierdeti timpul ! Un site care se incarca mai greu, o fereastra pop-up care apare si tine surful pe loc,un iframe care te scoate, pur si simplu din navigare, toate sunt motive pentru care poti bate pasul pe loc. Daca asta se intampla din cinci in cinci minute, este de-a dreptul cumplit ! Mai ales ca, de obicei, alegem sa facem autosurf atunci cand vrem sa fim liberi pentru altceva !

5.Daca efectuezi surf manual, cauta si ordoneaza-ti taburile dupa timerul fiecarui site, astfel incat sa poti face o eficientizare a timpului ocupat. Daca preferi sa lucrezi de la dreapta la stanga, pune-ti in extrema dreapta tabul cu timpul cel mai scurt si in stanga pe cea cu timpul cel mai lung.Astfel, pana cand tu ajungi in stanga , numai bine s-a incarcat si pagina cu timp mai lung.

6.Pentru o activitate profitabila, este bine de selectat optiunea de a admite site-uri cu sunet. Dar, daca deschizi 5 taburi odata care au sunet, vai de urechile tale !
De aceea, va recomand sa inchideti sunetul. Este preferabil pentru nervii vostri.

7.Daca ai timp, treci cu vederea blogurile si site-urile prin care navighezi. Iti pot oferi informatii utile despre oportunitati sau poti primi idei despre imbunatatirea blogului tau. Nu subestima niciun coleg, fiecare are ceva de spus si acorda-i atentia cuvenita, fie si doar pentru faptul ca trebuie sa-ti cunosti concurenta.

Trafficul exchange este util blogului tau si prin el lansezi strigatul ca ai scos un blog in lume. Asadar, utilizeaza-l , dar nu uita sa fii prevazator. Daca si ceilalti care efectueaza surf adopta ideea ca mai trebuie sa si arunce o privire asupra a ceea ce este surfat, cu siguranta, ideile tale vor deveni cunoscute.

Sper ca ti-au fost de ajutor aceste 7 sfaturi practice despre traffic exchange pentru blog. Te mai poti informa despre traffic exchange si in articolul trafic exchange cu easyhits4u

Alte Ponturi utile pentru blog gasesti si in banipenet4all, la sectiunea blog







0 comments:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP