Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Ce vrei sa castigi de la Internet ?

Internetul este sursa de informare, de comunicare, sau de castig. Tu castigi venit suplimentar, altii castiga lumea prin Internet. Ce vrei tu, de fapt, de la web ?

In Romania, 32% din utilizatorii de Internet doresc confidentialitatea datelor, 9% doresc oportunitate, 17% doresc accesibilitate, 17% libertate, 14% doresc sa invete, si doar 11% controlul utilizatorului, si inca se mai colecteaza date.

Pe 29 aprilie 2014, pe canalul Firefox din youtube a fost publicat un videoclip numit scrisoare deschisa despre webul pe care il vrem, subiect care ar trebui sa ne dea tuturor de gandit.

Nu fac nicio publicitate ascunsa companiei care l-a creat, dar scrisoarea deschisa pe care a publicat-o prin acel videoclip m-a impresionat si m-a facut sa gandesc mai profund despre web, despre Internetul pe care sunt in fiecare zi si despre ce ar putea sa urmeze daca nu ne consideram si noi, micii consumatori de Internet o voce care are ceva de spus despre viitorul Internetului.

Vreau doar sa va informez asupra unor rezultate partiale obtinute din sondajul in curs, o comparatie si concluziile le trageti singuri pentru ca nu vreau sa supar pe nimeni.

In USA, 36% din consumatorii de Internet vor confidentialitatea datelor, 7% oportunitate, 18% accesibilitate, 14% libertate, 11% invatare si 14% controlul utilizatorului.

In Germania, 50% dintre utilizatori isi doresc confidentialitatea datelor, in Franta, Elvetia, Reunion, mai mult de 40% din utilizatori doresc confidentialitatea datelor.

Imbucurator mi s-a parut faptul ca, in Romania, 14% din utilizatorii de Internet isi doresc sa invete de pe Internet, un procent care depaseste utilizatorii din USA, din Germania (doar 6.5%), din Franta, Austria, Japonia, Danemarca, Elvetia sau Olanda.

Deoarece lumis-detoatepentrutoti are multe articole despre sondaje online si importanta participarii la sondaje online, va invit acum sa va spuneti parerea gratuita despre Internetul pe care il vreti si despre ce va doriti sa primiti de la Internet in sondajul pe care l-au initiat specialistii de la Mozilla odata cu lansarea videoclipului de mai jos.

( Inca o data, va spun ca nu ma intereseza clipul publicitar pentru produsele lansate, ma intereseaza mesajul transmis, au reusit sa atinga o coarda sensibila a multora dintre consumatorii de Internet.)

Daca va intereseaza subiectul Internet puteti sa va deconectati si cu un film despre realitatea materiala a Internetului, pentru cultura noastra tehnica.

Urmariti clipul de mai jos si trageti concluzii, le puteti lasa in comentarii pe blog.



0 comments:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP