Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

De toate pentru toti-casa somfy



De toate pentru toti despre cum castigi confort, timp si bani cu o casa Somfy, casa inteligenta a viitorului comandata din telecomanda.
Dupa cum ati observat, mai strecor, din cand in cand, pe blog, si alte informatii decat cele despre cum castigi bani online. Va propun acum sa aflati, din capitolul de toate pentru toti, despre ceva care mi-a atras atentia in mod pozitiv si am intalnit in mediul online romanesc - o afacere destul de noua si interesanta care ofera produse si servicii ce rezolva multe probleme spinoase din viata noastra de zi cu zi.
.

Sa simti ca te sufoci de lipsa spatiului din casa si sa vezi cum obiecte utile, de altfel, ca si televizorul, nu iti dau voie sa respiri pentru ca sunt prea mari, sa urli ca trebuie sa intrerupi conceperea unui articol pentru concursul organizat de blogalInitiative pentru ca soarele a devenit prea puternic, iti bate direct in ecranul calculatorului, si este, deci, necesar sa te ridici si sa tragi perdelele, sau jaluzelele, sa cobori din masina ca sa inchizi si sa deschizi usa garajului, toate, dar toate, te calca pe nervi si te fac sa-ti doresti o casa inteligenta ale carei functii sa le manuiesti doar dintr-o telecomanda desteapta.

Casa Somfy se pare ca este solutia problemelor casnice care ne manaca timpul si, implicit, banii, pe care nu ii putem castiga pentru ca pierdem timp cu lucruri marunte.

Daca reusiti sa va procurati sau sa va transformati casa actuala intr-o casa care sa utilizeze solutiile de la somfy.ro veti simti ca viata voastra s-a schimbat total.

Si cum sa nu te gandesti mai cu spor la idei de afaceri si metode de castigat bani online cand esti linistit si grija ta nu este decat aceea ca sa castigi bani ?

Dupa ce am aflat despre casa viitorului somfy, am inceput sa visez. Recunosc, ma pasioneaza tehnologia, iar o casa Somfy, cu toate functiile sale utilitare poate fi visul oricarui om ocupat si interesat de aplicatiile tehnologiei in viata de zi cu zi.

O casa inteligenta ca si casa Somfy este numai buna pentru lenesi, la prima vedere. Dar, in aceeasi masura este foarte utila oamenilor de afaceri ocupati cu afacerile lor offline sau chiar afaceri online, de ce nu ?

Sa apesi doar pe butonul unei telecomenzi si sa se traga lin si silentios perdelele setate cu programe de iluminare diferite, iar motorul utilizat sa nu strice cu nimic esteticul, fiind in spatele lor, iata solutia care rezolva problema mea cu intreruperea neprogramata din scrisul articolelor de catre aparitia neprogramata a soarelui !

Dar, o casa Somfy este dotata si cu jaluzele exterioare destepte. Jaluzelele exterioare, atragator colorate, dau o pata de culoare casei, apara ochii de lumina excesiva a soarelui sau pielea de caldura.

Jaluzelele exterioare de la Somfy sunt cu temporizator si senzori de lumina, asa ca se ridica singure dimineata si coboara incet, incet, functie de lumina de peste zi, pana cand seara se inchid de tot. O miscare inteligenta care poate tine hotii la distanta de o casa Somfy singura.

La Somfy gasesti si porti automatizate dotate cu fotocelule care opresc miscarea portii la ivirea unui obstacol. Nu cobori din masina, nu tipi la copil sa nu stea in calea masinii sau a portilor. Telecomanda pentru porti se poate folosi si pentru usa de la garaj, tot Somfy si ea. Iar portile se pot personaliza dupa nevoie-se pot deschide prin glisare sau oscilare.

Sigur, m-am gandit ca totul este frumos dar totul costa bani si ce garantie primesc ? Asa ca am descoperit ca garantia pentru motoarele portilor este de 3 ani si 5 ani pentru sistemul de comanda.

Un produs care mi-a retinut atentia este marchiza Somfy.

Marchizele Somfy sunt marchize automatizate, personalizate cu senzori de soare, vant sau caldura. Motorul de actionare este silentios si, atunci cand este conectat la o sursa electrica, poate fi comandat cu ajutorul telecomenzii.

Daca e vant puternic, marchiza se strange singura, daca e prea mult soare se deschide singura, datorita senzorilor cu care este dotata.

Acum, dupa ce ai aflat de asa minunatie, nu te gandi ca fugi repede la supermarket si iti cumperi si tu produse Somfy ca sa iti transformi casa in casa Somfy.

Toate produsele somfy nu se vand decat in locuri specializate, nu in hipermarketuri sau magazine, deoarece si-ar pierde garantia. Sunt instalate doar de un instalator profesionist care va regla si softurile produselor, apoi inmaneaza garantiile.

Instalatorii care lucreaza cu Somfy sunt profesionisti care au absolvit cursuri si sunt calificati special pentru intretinerea si instalarea produselor Somfy.

Somfy, in Romania, are sediul la Brasov, dar instalatori care se ocupa de service si intretinerea produselor sunt in multe orase din tara.

Casa Somfy ofera securitate, intimitate, economisirea energiei si, cu ajutorul ei castigi un plus la spatiul de locuit prin utilizarea marchizelor Somfy.

Sistemele moderne de automatizare a locuintei ne permit sa numim casa Somfy casa inteligenta a viitorului care se poate controla doar din telecomanda.

Nu ti-am pus aici nicio imagine cu casa Somfy pentru ca nu as fi putut sa ilustrez mai bine minunatia de casa decat site-ul insusi al firmei care desface produse Somfy in Romania.

Asadar, mergi in somfy.ro si delecteaza-ti acolo ochii, hranesteti curiozitatea si viseaza si tu la o casa Somfy. Poti sa o alegi ca si scop de atins pentru realizarile tale viitoare in munca pe Internet !

Recunosc, acest articol l-am scris pentru blogalInitiative, dar m-a prins subiectul despre casa Somfy si ma bucur ca am putut sa va prezint si voua, chiar daca sunteti incepatori in bani online, informatii despre casa Somfy si ce poate ea sa faca.

Cine stie, chiar daca in prezentarea blogului spun ca lumis-detoatepentrutoti este blog pentru incepatorii fara bani, poate ca, la un moment dat, datorita banilor castigati din munca pe Internet, ( si o puteti face chiar si in blogalInitiative, la Chinezu ), va veti permite si voi o casa Somfy, asa cum si eu imi doresc.

Lasa un comment despre cum ar trebui sa arate pentru tine o casa a viitorului si de ce iti doresti o casa a viitorului. Seamana ea cu o casa Somfy ? Pentru mine, in prima faza, da, pentru ca ma scuteste de multe munci inutile. Dar, daca articolul despre casa Somfy de aici, din lumis-detoatepentrutoti, mi-ar aduce multi vizitatori pe blog, atunci as indragi-o si mai mult!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP