Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Marketing online pentru venit suplimentar online


Marketing online este primul pas de facut cand vrei sa castigi bani online. Venit suplimentar online castigi daca aplici cel putin notiuni de baza de marketing online.

Sa incepi sa faci bani online, chiar si doar venit suplimentar online, nu intotdeauna este un lucru usor. Dar, sa fim seriosi, in orice munca este greu cand faci primul pas. Atat timp cat esti un incepator ai dezavantajul lipsei de experienta practica.

Nimic, insa, nu este imposibil. Toti au sansa lor si, cum tot mai multi au acces la Internet, sa incepi sa te pregatesti pentru a face bani online este de fapt, un obiectiv pe care tendintele actuale il impun.

La inceput, castigarea unui venit suplimentar online te ajuta sa-ti creezi speranta ca afacerea ta in devenire va avea sorti de izbanda si te va ajuta sa-ti schimbi viata. De aceea, prima intrebare pe care trebuie sa ti-o pui, cand vrei sa castigi bani online, si careia va trebui sa-i raspunzi este aceasta :


Cum incepi sa castigi venit suplimentar online ?



Daca esti dornic sa castigi bani pe Internet ar fi bine sa-ti faci un plan si sa o iei pas cu pas. Intotdeauna graba strica treaba, chiar si aici este valabil proverbul.

Pentru a genera venituri financiare din munca online este necesar sa aplici cel putin notiuni de baza de marketing online.

Poti sa faci bani online daca privesti marketingul online cu responsabilitate. Sa incepi sa faci marketing online este de fapt similar primului pas in inceperea unei afaceri pe Internet.

Marketing online ofera modul prin care transformi orice activitate desfasurata pe Internet intr-una profitabila. Cele mai profitabile afaceri din mediul online se bazeaza pe marketing online de succes.

Marketing online este motorul care dezvolta toate afacerile mari sau mici. Functie de cat de mult vreti sa castigati si cat de capabili sunteti in aplicarea activitatii de marketing online veti avea sau nu veti avea o afacere online profitabila.

Ca orice alta afacere, si inceperea unei afaceri bazata pe marketing online are nevoie de un plan.

Mai intai, va trebui sa va alegeti o piata pe care veti activa. Alegerea unei nise profitabile si a cuvintelor cheie sunt primii pasi spre inceperea unei activitati care sa produca bani online.

Daca vrei sa te implici si sa-ti creezi propria afacere in domeniuL online, va trebui sa-ti creezi un site.

Inainte de a crea site-ul, nu uita de primii pasi :
  1. alegerea nisei
  2. alegerea produsului pe care il vei promova
  3. cunoasterea nevoilor pietei
  4. segmentul de clienti caruia i te vei adresa

La alegerea nisei de piata va trebui sa alegi o nisa destul de mare astfel incat afacerea sa se poata dezvolta si banii online sa fie reali.

Cand alegi produsul de promovat, trebuie sa-ti stabilesti de la inceput un raspuns : este vorba de un produs propriu, sau vrei sa fii un afiliat de marketing ?

Informatii despre afilieri , v-a tot dat lumis-detoatepentrutoti.

Va trebui, inca de la inceput, sa va stabiliti piata pe care veti promova produsul.

Fiecare piata are modalitatile sale de vanzare si oamenii au nevoi diferite. Daca veti hotari sa vindeti castraveti la gradinari nu stiu ce sorti de izbanda veti avea. La fel se intampla si daca veti dori sa vindeti seminte de flori exotice in Alaska.

Deci, daca vrei sa ai sorti de izbanda cand incepi sa faci bani online din marketing pe Internet ia in considerare :

  • Stabilirea pietei pe care vei vinde si raporteaza-te la ea

  • Alegerea unui produs sau serviciu care sa satisfaca nevoile unui segment de cumparatori destul de larg, dar nu atat de cuprinzator incat sa concurezi cu toti marketerii online cu state vechi in activitate.

  • Daca produsul sau serviciul pe care il vei promova este productie proprie sau te vei afilia la un producator, si deci vei fi doar afiliat.

  • Sa spunem ca ai stabilit toate cele enumerate mai sus.


    Ce faci cand esti incepator si oamenii nu stiu de site-ul tau, nu te cunosc si nu au incredere in tine



    Apelezi la tehnica de baza a marketingului online: cuvintele cheie. Cuvintele cheie iti aduc oamenii pe site si tot ele te fac cunoscut.

    Prin puterea cuvintelor cheie va veti invinge concurenta si veti reusi sa castigati bani online din marketing online chiar daca sunteti doar incepatori in afaceri online.

    Fiecare cuvant cheie tastat in motoarele de cautare reprezinta, de fapt, o necesitate a unui grup de oameni.

  • Utilizati instrumentele de alegere a cuvintelor cheie si analizati numarul de cautari pe piata voastra.

  • Alegeti cuvinte cheie cu numar de cautari medii, la limita inferioara.

  • Trebuie ca site-ul vostru sa fie pe locuri fruntase in SERPS.

  • Nu va complicati cu cuvinte cheie generale care va aduc sute de mii de concurenti. Folositi acele cuvinte de cautare "coada lunga" specifice site-ului vostru.

  • De exemplu, este o mare diferenta intre venit suplimentar si venit suplimentar online. Venit suplimentar online restrange domeniul si va aduce pe site doar pe cei interesati de moduri de a face bani online si ii va ocoli pe cei care vor venit suplimentar din activitati offline.

    Deci, daca esti incepator si vrei sa incepi sa castigi venit suplimentar online din marketing online, tine cont ca marketingul online este baza afacerilor pe Internet si el trebuie tratat ca atare.

    Marketingul online creeaza intotdeauna viitorul afacerii tale si nu trebuie sa-i limitezi puterile considerandu-l doar sursa aducatoare de venit suplimentar.

    Ceea ce eu ti-am prezentat ca marketing online-primul pas in bani online nu este decat o mica parte din marketing online. Marketingul online este mult mai cuprinzator, dar, acesti pasi simpli sunt absolut necesari de facut la conceperea oricarei afaceri online.

    Cu informatii utile despre cum castigi bani online cand faci primul pas in afacere, cu notiuni de baza despre marketing online, dar si cu multa perseverenta, si tu poti incepe sa faci mai multi bani online, sa uiti chiar de notiunea de doar venit suplimentar online, iar lumis-detoatepentrutoti iti doreste sa ai succes deplin !

    0 comments:

    Trimiteți un comentariu

    Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

    Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

    GO TO TOP