Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Castigi bani si timp daca ai informatii utile


Internetul ofera situatii diverse de rezolvare a problemelor si intrebarilor noastre. Informatiile utile de care avem nevoie, uneori necesita timp pentru a fi descoperite. Daca nu stim unde sa cautam raspunsurile riscam sa pierdem bani si timp navigand din informatie in informatie fara nimic concret. Motoarele de cautare ne ofera informatii utile si raspund intrebarilor noastre daca tastam cuvinte cheie, de cele mai multe ori.

Castigi bani si timp daca ai informatii utile atunci cand stii cum si unde sa cauti pe Internet.

De aceea indraznesc sa-ti mai dau, din cand in cand, sfaturi si informatii utile despre cum sa te descurci usor in hatisul de informatii pe care le ai la dispozitie atunci cand accesezi Internetul.

Cautarea bazata exclusiv pe cuvinte cheie, nu intotdeauna ne poate satisface . Atunci suntem pusi in situatia de a rascoli informatii variate din domenii de interes diferite dar care ne pot indeparta de ceea ce cautam cu adevarat.

Datorita specialistilor SEO si a muncii lor, de multe ori raspunsurile primite nu sunt ceea ce ne-am dori. Fie ca nu dispunem de cuvinte cheie esentiale pentru a le tasta in motorul de cautare, fie ca stim numele unui site care ne da cateva informatii utile dar vrem mai multe, fie, pur si simplu, ca vrem sa luam informatii din site-uri similare pentru a ne completa bagajul de cunostinte noi, cert este ca uneori pierdem timp cautand informatii utile noua.

Castigi bani si timp daca ai informatii utile la momentul oportun.

Este motivul pentru care am considerat ca trebuie sa va dau aceasta informatie utila.

Cateodata, suntem in situatia de a sti denumirea unui site ca si exponent de elita al unui grup de site-uri similare, stim cu siguranta ca exista si altele construite pe acelasi schelet, dar nu le gasim pentru ca, din cauza a una mie motive nu apar in primele pagini ale motoarelor de cautare si noi nu avem timp sa rasfoim zeci de pagini.

Pentru toate aceste situatii, trebuie sa stii, dragul meu incepator, ca exista , pe Internet, un site in care, daca intri, gasesti un motor de cautare original : acolo nu trebuie sa tastezi cuvinte cheie pentru a obtine rezultate. In motorul de cautare de la similarsitesearch daca tastezi denumirea unui site, rezultatele intoarse sunt zeci de site-uri similare celui tastat.

Cu motorul acesta de cautare castigi timp, in adevar ! Dar daca ai nevoie sa gasesti mai multe site-uri similare unuia in care stii ca se castiga bani, gasesti mai multe oferte de munca dintr-o singura cautare, deci , datorita rezultatelor sale poti sa castigi si bani.

Stii un site in care se pot castiga bani ca si freelance traducator ? Tasteaza-i denumirea in similarsitesearch.com si vei gasi o multime de alte site-uri cu aceeasi tematica.

Poti face o comparatie intre rezultatele unui motor obisnuit, pe care il poti gasi si in pagina blogului meu, cauta si vei gasi, si acel motor de cautare din similarsitesearch.

Pentru ca mi s-a parut a fi o informatie foarte utila pentru toti cautatorii de pe Internet, am impartasit-o cu tine. Are importanta cunoasterea acestui motor pentru ca economisesti foarte mult timp atunci cand ai nevoie de informatii diverse din acelasi domeniu de activitate dar nu cunosti prea multe site-uri similare.

Sper ca vei considera, ca si mine, ca, informatia despre existenta motorului de cautare din similarsitesearch este o informatie utila care te ajuta sa castigi bani si timp, pentru ca timpul inseamna bani,nu-i asa?


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP