Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

De toate pentru toti. Bani in cugetari


De toate pentru toti. Cugetari despre bani
"Poate ca banii sunt un lucru rau, dar nici saracia nu e mai breaza."
Bani. Omul care n-are bani

"Un om fara bani este un corp fara viata, un mort ambulant, un spectru care sperie.
Tovarasia lui este trista, conversatia fara vlaga si stanjenitoare.

Daca el vrea sa viziteze pe cineva, nu-l gaseste niciodata acasa si daca deschide gura sa vorbeasca, este intrerupt in fiecare clipa pentru ca sa nu-si poata termina vorba, de teama de a nu sfarsi cerand bani.

Este ocolit ca un ciumat si e considerat ca o povara inutila a pamantului.Daca are spirit, nu-l poate etala, iar daca nu are, este privit ca cel mai inspaimantator monstru cu doua picioare pe care l-a putut zamisli natura atunci cand a fost indispusa.

Dusmanii lui zic ca nu e bun de nimic, cei mai moderati in privinta lui isi incep elogiul prin a ridica din umeri.Ananghia il trezeste dimineata, iar mizeria il insoteste in pat, seara.Femeile gasesc ca e urat, curtezanele ca e neputincios..

money
Bani. Omul care are bani

"In lumea asta el poate tot ce vrea, deoarece toti ravnesc la ce poseda el. Toate vorbele lui sunt admirate, si toate privirile lui sunt platite cu reverente. Lingusirea ii da tarcoale iar avaritia mareste numarul prietenilor sai.

Daca este prost, lumea nu observa pentru ca el ii astupa urechile cu bani; daca este urat, ii intuneca vederea ; daca e de origine umila, nimeni nu-si mai aduce aminte de tatal sau; iar daca e copil din flori, se vor gasi oameni foarte cinstiti gata sa jure ca ei au asistat la nunta mamei sale…"

OXENSTIERNA, Ganduri diverse

"Nu exista decat o singura categorie de oameni care se gandesc la bani mai mult decat bogatii; acestia sunt saracii."
Oscar Wilde
"Banul este ca untdelemnul, el face ca aparatele sa functioneze fara zgomot."
Stefan Zweig
"Poate ca banii sunt un lucru rau, dar nici saracia nu e mai breaza."

Noi te invitam sa-ti schimbi atitudinea. Nu ne calificam drept guru in materie de afaceri simple pe internet, doar ne spunem parerea. Blogul este un amalgam de sfaturi, impresii personale, solutii simple de iesire din criza, de toate pentru toti.

Daca te-au pus cumva pe ganduri aceste cugetari despre bani, viziteaza blogul, ai putea gasi idei interesante despre cum sa castigi bani online. S-ar putea sa te intereseze propunerile noastre.

Si tine cont, iti oferim informatii fara bani.

Majoritatea propunerilor sunt pentru lucrul in site-uri cu inscrieri gratuite, asa cum si noi iti oferim informatiile. Am simtit nevoia sa subliniez acest lucru dupa ce am vazut atat de multe site-uri care incearca sa faca bani pe astfel de informatii

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP