Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Cum, unde, si cati bani faci din upload de fisiere pdf



Activitatea de upload de fisiere poate aduce venit suplimentar garantat multora din cei nevoiti sa-si suplimenteze veniturile prin munca la domiciliu pe Internet. Cum faci, unde faci, si cati bani poti sa faci din upload de fisiere, pdf, sau nu, este o serie de intrebari careia incerc sa-i raspund aici.

Upload de fisiere pe site-uri de profil este o activitate din care se pot face bani online, dar, care, ar putea parea grea unui incepator in activitati platite pe Internet.


Stiti, sau ati auzit, cu siguranta, de site-uri care platesc pentru upload de fisiere. Se castiga bani din upload de fisiere, in anumite conditii.

De data aceasta , va propun sa abordam un nou tip de fisiere al caror upload poate fi aducator de venit suplimentar din munca pe Internet.
Cineva, a vut o idee de afacere online care a prins repede la consumatori si care se dovedeste a fi si utila. Va vorbesc despre ea din dorinta de a va sugera o idee pentru o noua ocupatie aducatoare de bani din Internet.

As vrea sa intelegeti, clar, ca fiecare din activitatile prezentate ca si idei de loc de munca pe Internet, prin linkul de afiliat asociat lor, sau prin activitatea pe care trebuie sa o desfasurati, va cere sa fiti si un mic om de afaceri. Chiar daca la prima vedere nu par, toate aceste mici joburi pot fi transformate in afaceri simple online. Marketingul afiliat este raspunzator de transformarea voastra si el va da posibilitatea sa evoluati de la un simplu lucrator cu job part-time pe Internet, la un mic om de afaceri.

Dar, sa ne intoarcem la oile noastre. Fisierele PDF, sunt cele despre al caror upload voiam sa va spun ca face bani pe Internet. Sunteti platiti si atunci cand le incarcati pe site-ul respectiv, dar si atunci cand altii le considera utile si le descarca pentru uz personal. Castigati pana la 0.45 $/upload si pana la 0.5$ pentru fiecare descarcare (download. Platile se fac prin Paypal, deci nu sunt probleme.

Orice document uploadat trebuie sa fie bine prezentat si util. Manuale de utilizare, moduri de lucru, sfaturi, retete, tutoriale, toate pot constitui documente necesare unora si aducatoare de bani celor care le pun in circulatie prin site-ul respectiv. Ideea este ca, trebuie sa stiti cate ceva despre SEO si activitatea de promovare online.

Un document pdf, chiar acolo incarcat, este gasit, de catre motoarele de cautare, daca are o descriere corespunzatoare si un titlu bun. Se recomanda ca descrierea sa fie identica cu primele doua paragrafe ale documentului, acesta este un mod eficace de a promova respectivul produs. De titlu si etichete, ce sa mai vorbim, este ca si la articolul de marketing, cuvintele cheie si tagul title aduc vizitatorii si cumparatorii tai.

Va promit ca va voi vorbi si despre articolul de marketing, trebuie sa iesim putin din ceata incepatorilor nestiutori, doar am trecut de clasa intai, nu ? Acum... sper ca nu veti fi nerabdatori sa aflati rapid despre toate, nu uitati ca aici este vorba despre bani din de toate, dar pentru toti. Asadar :


1. Unde faci bani din upload de fisiere PDF?



Te inregistrezi, gratis, in pdfdocspace.com.
Nu este obligatoriu sa te inscrii acolo. Sunt si alte site-uri de upload, dar eu vorbesc despre fisiere PDF.


2. Cum faci bani din upload de fisiere PDF?



2.1. Uploadezi fisierele PDF de care dispui si esti platit pentru asta.

2.2. Iei linkul fisierelor tale si il promovezi cat mai mult.Vezi, din nou, publicitatea gratuita a linkului de afiliat din 4all.

2.3. Cand cineva descarca fisierul tau, primesti bani din upload de fisiere PDF.


3. De unde culegi informatii pentru upload fisiere pdf ?



Orice site cu manuale de utilizare a produselor electronice, de pilda, ofera documenta pdf gratuite.

Chiar si pe site-uri ca ehow.com, ezinearticles.com, goarticles.com , gasiti lucruri interesante care pot fi transformate in PDF si uploadate, apoi, revandute utilizatorilor.

Esti in incurcatura si nu stii cum sta treaba cu conversia documentelor word in pdf ? Nu iti face probleme, site-ul in care te inscrii iti da toate relatiile necesare. Iti marturisesc ca si eu tot de acolo am aflat de niste convertoare online de documente, indiferent din ce tip, in pdf.


4. Unde convertesti, online, orice document, in fisier PDF



Iti pui problema ca nu stii sa transformi informatiile culese in fisier PDF ?

E simplu de tot. Mergi in cateva site-uri care iti dau posibilitatea de a converti liber, online, orice fisier, in PDF.

a. Filemix.com, converteste, online, documente .docx , fisiere imagini, fisiere muzica, fisiere video, in alte tipuri de fisiere. Pe noi ne intereseaza transformarea documentelor .doc in pdf.
Si nici macar nu e obligatoriu sa te inregistrezi atunci cand utilizezi filemix.com.

b. Un alt convertor, de orice fel de document, in documente pdf, care transforma chiar si imagini in pdf, este freepdfconvert.com. Conversia dureaza mai mult, dar rezultatul este bun.

c. Pentru conversia unei pagini web in pdf utilizati web2pdfconvert.com
De aici va puteti adauga un ad-on (o extensie in browser, pe care o luati din site) cu ajutorul careia transformati orice pagina web in document pdf.Pentru asta, intrati in pagina speciala a site-ului respectiv, si instalati-va, functie de browserul pe care-l utilizati, extensia. Cu ajutorul ei transformati orice pagina web in pdf.


5. Cati bani faci din upload de fisiere pdf



Ei, ti-a trecut teama de incepator in munca pe Internet ? Ai toate datele necesare, in afara de una singura, foarte importanta: documentele tale pdf trebuie sa nu incalce drepturile de autor. Asa ca, fii atent la tot ce culegi, nu iti doresc sa fii intr-o postura defavorabila.

Dar, sa zicem ca ai trecut si peste asta, ai incarcat fisierul, pe care l-ai etichetat bine, l-ai botezat si mai bine, cu un titlu strasnic, ce faci acum ?
Cati bani faci din upload de fisiere pdf depinde de tine. Vezi, tu esti cheia. Vrei sa ramai la stadiul de pica para malaiata, sau iei taurul de coarne ?

Treci la afaceri simple pe net. Transforma-te intr- un marketer online si poti incepe sa-ti promovezi bijuteria de document pdf.

Sa nu uiti de linkul asociat fisierului tau. El este usa prin care treci in partea cealalta , a oamenilor care fac bani pe net. Dar, o usa, iti ofera o alta perspectiva doar daca o deschizi !

Scrie anunturi prin site-urile de anunturi gratuite, intra pe forumuri si spune ce manual grozav ai gasit tu, pune un link pe peretele prietenilor tai din Facebook, twitter, chiar si google plus, daca ai cont.( Eu ti le-am pus pe ale mele aici, tu trebuie sa le ai pe ale tale !) Poti sa scrii chiar si articole de marketing, cu linkuri spre produsul tau si sa le plasezi in directoare de articole de marketing.

Ai un produs, acum trebuie sa-ti vinzi marfa. Afacerea ta simpla pe net trebuie sa devina profitabila daca nu intentionezi sa te multumesti doar cu un simplu job online in care sa faci cativa bani din upload de fisiere pdf.

Cum si unde faci publicitate gratuita ti-am mai spus, in banipenet4all. Si fii istet, partea cu promovarea poti sa o aplici oricarui link de afiliat, nu numai pentru niste amarate de fisiere pdf carora le-ai dat upload intr-un site de profil. Doar ti-am spus ca marketingul afiliat face milionari .

Sper ca te-am lamurit cum faci, unde faci, din ce faci si cati bani faci din upload de fisiere , pdf, sau nu.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP