Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Criza mare la romanii fara baniRomanul stie sa faca haz de necaz. Criza mare la romanii fara bani, dar nu atat de mare incat sa ne omoare setea de a sti cum castigi bani online.

Sa nu uitam ce a spus Einstein, trebuie sa MUNCIM !

In PTC, "blogarind", citind email comercial, ideplinind joburi mici, etc. muncim sa invingem criza.

Va invit sa ne mai descretim si fruntile. Romanul stie sa faca haz de necaz, asa ca sa ne distram putin, ca nu degeaba blogul are si o sectiune "de toate pentru toti".


Un comentariu:

  1. Rai, da'...buni! baietii, vorba celor de pe Antena 2.
    Ce ne-am face daca n-am avea macar un dram de simt al umorului? Ne-am arunca de la etaj...daca'l avem si pe ala:).

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP