Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Bani pe net din inscrieri gratuite (pentru neincrezatori)

Si iata ca am primit si o alta dovada de plata, de la PTC, deci se poate.

Se pare ca am facut alegeri bune. Iata o dovada de plata de la un PTC, nu are importanta care.

Acum facem experimente. Iti atasez o dovada de plata sa vezi cum arata.Mai sunt  exemple de prime plati pentru neincrezatori , in blog, si subiectul este mult mai cuprinzator.

2 comentarii:

 1. sal!
  iti recomand acest site:
  http://dynobux.com/register.php?ref=halabula

  P.S. astept raspuns la mine pe site.

  RăspundețiȘtergere
 2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP