Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Afaceri ciudate pe net cu fotografii din Instagram

Afaceri ciudate pe net cu fotografii din Instagram, pentru unii sunt idei de afaceri profitabile. Pentru incepatorii in activitati platite pe Internet sunt curiozitati. Pentru toti sunt de vazut si aflat despre ele.

Pentru cautatorii de idei de afaceri online traznite, afacerile ciudate pe net cu fotografii din Instagram pot fi o sursa de inspiratie. Si pentru ei le pun aici, in lumis-detoatepentrutoti.

Unele afaceri de pe net desi par ciudate fac multi bani si sunt afaceri online profitabile ceea ce inseamna ca serviciile oferite de ele satisfac totusi nevoile unui anumit segment de populatie.

Exista persoane incantate de ideea de a oferi cadouri personalizate originale ori de cate ori au ocazia. Iar daca sunt indragostite de fotografie si folosesc aplicatia Instagram pentru a-si incanta prietenii cu fotografiile prelucrate de ei, atunci ideea de a creea diferite obiecte personalizate cu aceste fotografii nu li se mai pare ciudata ci, dimpotriva, geniala.

Va voi prezenta acum ce afaceri ciudate fac unii cu fotografiile din Instagram si cum pot fi satisfacute capricii variate de cadouri ciudate personalizate folosind Internetul , magazinele online si nevoia de cadouri originale personalizate 'care sa rupa gura targului'.

Probabil ati si facut asocierea, in minte, intre fotografii si obiecte personalizate transformate in cadouri originale si ati ajuns cu gandul la magnetii de pe frigider, la posterele de pe sifonier sau la tricourile din magazinele online cunoscute si la noi.

Dar va invit sa nu trageti concluzii grabite si sa vedeti si voi daca am sau nu dreptate in privinta ciudateniei magazinelor online pe care vi le voi prezenta.

Afaceri pe net ciudate cu fotografii din Instagram si cadouri originale dulci

V-ati gandit vreodata ca ati putea comanda o cutie de bezele tiparite cu fotografiile voastre cele mai socante din Instagram ?

Sau, si mai tentant, ce ziceti de tablete de ciocolata imprimate cu chipul bebelusului vostru oferite la botez ?

Boomf.com este site-ul care ofera serviciul de imprimare a bezelelor cu fotografii din Instagram, iar bezelele sunt perfect comestibile, ne asigura ei.
De serviciile acestui gen de afacere si de transport gratuit cu avionul in toata lumea al cutiilor cu 9 bezele comestibile imprimate cu fotografii din Instagram poti beneficia si tu daca platesti 12 lire pentru acest moft (boomf are sediul in Marea Britaneie).

Fiecare bucata din cele noua bezele se poate imprima cu alta fotografie, deci tu alegi din Instagram 9 fotografii, le trimiti la boomf si lansezi comanda.

Cocoagraph.com este site-ul unei afaceri pe net ciudate care ofera spre vanzare online ciocolata imprimata cu fotografii. Fotografiile pot fi de oriunde, nu numai din Instagram.

Este o idee de afacere pe net ciudata care are potential. Afacerea isi are sediul in USA si datorita perisabilitatii produsului nu se admit comenzi internationale.

Bakingforgood.com este o brutarie online care livreaza prajituri cu zahar impodobite cu fotografii din Instagram pentru clienti din SUA. O cutie de prajiturele costa intre 36 si 40 doalri si este de amintit ca afacerea are program de referali !

Afaceri pe net ciudate cu fotografii din Instagram si cadouri originale grele

Cu cat materialul pe care se face imprimarea unei fotografii din Instagram este mai original cu atat sporeste valoarea si unicitatea cadoului oferit. De aceea un site din USA a oferit clientilor posibilitatea ca pietrele sa fie material de imprimare si ideea a prins la public.

Coastermatic.com este site-ul in care poti comanda un set de 4 roti din piatra imprimate cu fotografiile tale din Instagram. Sigur ca transportul, din cauza greutatii pietrelor costa mai mult decat in mod obisnuit.

Afaceri pe net ciudate cu fotografii din Instagram si cadouri originale unicat



Carcase de iphone acoperite cu fotografiile tale

Carcasele telefoanelor mobile si ale iphonurilor constituie, pentru un site, StickyGram, materialul pe care se imprima fotografii din Instagram. StickyGram are sediul in Marea Britanie, dar ofera transport international gratuit oriunde in lume.

Magneti holograma cu fotografii din Instagram

Un alt site, InstaWink.com, accesibil in USA, ofera posibilitatea de a utiliza fotografiile din Instagram pentru a obtine ca si cadouri magneti holograma cu imprimare lenticulara, in stilul pozelor miscatoare din anii 1980.

Vezi si :

Ce este instagram si cum faci cont pe instagram pentru incepatori

Cum faci bani din vanzarea fotografiilor din Instagram

Magneti si alte suprafete mici patrate tari cu fotografii din Instagram

Instantgram.me este un site din Turcia care ofera serviciu de imprimare personalizata care transforma imaginile Instagram in mici magneti.
Magnetii sunt de 5cm x 5cm, adica aproximativ aceeasi marime pe care o au si pozele de pe iPhone. Un set de 9 bucati magneti costa 17.00 dolari, transport gratuit in orice tara.

Imprimare fotografii Instagram pe panzeturi

Stitchtagram.com este o afacere ciudata care ne propune sa utilizam pozele din Instagram pentru fete de perna, posete, portmonee, bratari de ceas, pentru imprimare in general pe panza. Produsele sunt facute de mana in Washington DC.

Imprimare fotografii Instagram pe un tricou sau hanorac

InstaShirt.me este o afacere pe net care se bazeaza pe imprimarea fotografiilor din Instagram pe un tricou sau hanorac. Produsele se vand prin zazzle.com si acolo aflati detalii despre transport. Despre zazzle am scris in magazine online gratis si va spuneam ca Romania nu este in atentia celor de la zazzle.

Despre afacerile pe net cu imprimarea fotografiilor din Instagram pe medii comune ca hartia nu amintesc aici pentru ca sunt si la noi cunoscute, chiar daca fotografiile sunt sau nu chiar din Instagram,

Una peste alta, fotografiile din Instagram pot constitui un bun material de exploatat atunci cand vrei sa oferi cadouri originale socante.

Dar, aceleasi fotografii din Instagram, pentru vanatorii de idei de afaceri pe net traznite, socante dar cu potential, pot fi clikul care poate genera o afacere pe net ciudata dar profitabila. De aceea am amintit aici despre aceste afaceri pe net iesite din tiparul obisnuintei. Iar site-urile le-am amintir pentru certificarea a ceea ce scriu, nu pentru reclama.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP