Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Unde si cum faci bani din jocuri online



Pentru ca mi-am propus ca blogul sa contina de toate pentru toti, m-am gandit ca ar fi bine sa vorbim putin si despre o metoda mai distractiva de a face bani online. Este o obisnuinta pentru multi sa foloseasca computerul personal doar pentru jocuri.

Chiar si copiii stiu unde sa intre pe Internet pentru a-si gasi jocul preferat. Jocul online este o metoda de a te retrage din actualitatea presanta a zilelor noastre. Dar, daca tot iti ocupi timpul cu astfel de activitate, de ce nu faci bani online din jocuri ?


Da, din jocuri, pe Internet, se pot face bani online ! Si nu vorbesc de activitatile calificate ca si cele de testare de jocuri despre care ti-am spus in banipenet4all.

Site-urile care ofera posibilitatea de a face bani online in plus din jocuri, de obicei ofera si posibilitatea de a creea comunitati cu aceleasi preocupari si de aceea sunt mult cautate de impatimitii de jocuri online.

Nu iti spun ca iti vei creste venitul substantial din jocuri pe Internet, dar venit suplimentar online poti face ! In acelasi timp te relaxezi si te distrezi.

Trebuie sa stiti ca uneori vi se cere sa jucati pe bani reali si deci trebuie sa investiti mai inainte o suma de bani. Acestea sunt jocurile de noroc de care stim cu totii si pe care unii le abordeaza cu succes. Nu despre ele vreau sa-ti vorbesc, stiu ca nu sunt agreate de toti si sunt riscante pentru un neavenit.

Va prezint cateva site-uri de jocuri in care inregistrarea este libera si care nu va obliga sa cheltuiti nici un ban pentru a va juca, si, totusi, va platesc !

Sigur, daca te intrebi de ce si de unde primesti bani, te asigur ca exista un intreg mecanism care sustine activitatea site-ului. Practic, pe site sunt afisate anunturi care trebuie sa fie vizionate de cat mai multi oameni si care aduc bani, desigur ! Dar plata pe care o primeste site-ul este functie de numarul de vizitatori , de timpul petrecut pe site, uneori de numarul de clickuri date pe anunt. Pentru a-si asigura un numar mare de vizitatori, administratorii site-ului ii platesc pe cei ca tine cu un procent din venitul realizat din reclame . Astfel, toata lumea este multumita: tu te joci gratis si primesti bani, ei au vizitatori si primesc bani ! Este o simbioza perfecta.

Dar, haideti sa trecem la lucruri concrete. Iti prezint cateva site-uri de jocuri in care poti face bani online din jocuri. Sigur, acestea sunt cele pe care le-am descoperit eu.

Daca tu stii altele, poti sa le adaugi intr-un comentariu si ma bucur ca esti dispus sa-ti impartasesti experienta cu ceilalti. Va invit sa nu fim egoisti , sunt si altii care au nevoie de informatii utile despre cum si unde se castiga bani din jocuri online.

Informatii utile despre unde si cum se fac bani din jocuri online


1. Pogo

Există două moduri de a castiga bani in acest site de jocuri gratuite. Poti juca pentru premiul din desene zilnice, daily drawings, si poti castiga zilnic 50 $, sau poţi să te joci orice joc cu un Jackpot şi câştigi până la 4999 dolari instantaneu şi, dacă joci bine primesti bonus de rotiri. Gasesti aici o multime de jocuri, de la scrabble, bingo, mahjong, pana la jocuri de casino.
Premiile sunt destul de mari, dar este vorba de noroc, fiind multi utilizatori care participa la tragerile la sorti.

2. Clip2play

Cele mai multe dintre jocuri sunt jocuri flash şi vei concura împotriva altor jucatori în turnee zilnice. 50 de persoane castiga în fiecare zi.

3. Exodus3000

Este un RPG multiplayer joc de strategie. Fiecare jucator are o bază de acasă, de unde-si pregateste strategia de supravietuire in conditiile in care planeta Pamant a suferit o catastrofa.Te vei aventura în căutare de minerale şi "dolari Marte", care sunt banii oficiali ai jocului. Poti câştiga dolari Marte căutand in ruine şi atacând alţi jucători. Dupa ce ai atins o suma prestabilita, poti solicita o retragere de numerar, care va fi platita sub forma de bani reali. Când te inscrii primesti gratuit 5000 Marte dolari. Rata de schimb este de 300000 MD = 20.00$.
Forumul functioneaza, se pare ca site-ul este in usoara transformare. Pare a fi un loc de unde se pot face bani online din jocuri.

4. Playandwin

Puteţi juca multe jocuri gratuite distractive la playandwin.co.uk. cum ar fi Table, Bingo, Mahjong, etc. Poti castiga jetoane, care pot fi folosite pentru Jackpot-uri diferite pe care le puteţi folosi pentru a participa la Jackpot premiu remize. Pentru a participa la premiul remize, este important sa va amintiti sa cumparati bilete pentru tragerea la sorti. Toate persoanele pot participa. La Playandwin sunt si concursuri, dar trebuie să aveţi un cont PayPal pentru a primi premii.

Sigur, bani din jocuri online poti face in multe site-uri pe net. Important este sa le gasesti pe cele care iti ofera conditiile cele mai avantajoase, sa-ti placa sa joci, si sa ai increderea ca orice ocupatie isi are plata sa, chiar si jocul online !

2 comentarii:

  1. Anonim21:09

    We stumbled over here from a different web address and thought I might check
    things out. I like what I see so now i am following you.
    Look forward to looking into your web page for
    a second time.

    Check out my page: jocuri online

    RăspundețiȘtergere
  2. Alte doua jocuri care sunt si mai profitabile:

    http://goldenchase.net/?i=327411 si http://r88game.com/?i=285226, daca investezi te dezvolti rapid, sunt jocuri foarte simple si daca faci calculele obti 3% pe zi profit, din suma investita, iar cel mai important lucru este ca dupa ce inveti jocul( maxim 30 de minute) nu trebuie sa stai prea mult timp pe el, poti porni si fara investitie, colectand bonusul zilnic, dar merge mai incet, primul joc, golden, este cu mineritul de diamante si este mai profitabil.

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP