Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Bani online in 2016 dovada de plata Viespar


Am castigat bani online si in 2016.

Am auzit comentarii ca nu sunt bani multi, ca muncesti mult pentru putin, etc, etc. Consider ca este cea mai buna metoda de a castiga venit suplimentar cinstit.

Pe cine intereseaza, bine, pe cine nu, iarasi bine. Fiecare este liber sa aleaga.

Eu nu urmaresc sa ma laud, vreau doar sa conving cat mai multi sceptici ca banii online exista cu adevarat.


Inca din 2013 va prezentam un site romanesc de joburi online, in articolul Loc de munca online de acasa azi.

Nu stiu cati dintre voi ati dat atentie acelui articol, atunci.

Dar iata ca am ajuns in 2016 si site-ul romanesc de microjoburi online din acel articol, inca rezista.

In ciuda multora dintre cei ce nu au rabdare sa rezolve taskurile din site pana ce ajung la suma minima de plata, va voi spune ca totusi, Viespar plateste si in 2016, puteti munci cu incredere in continuare !

Si, ca sa nu aveti impresia ca va aburesc, va atasez aici ultima dovada de plata.

dovada de plata viespar in 2016

Pentru cei noi, care nu stiu inca de acest site romanesc cu joburi online, am atasat fotografiei dovezii de plata, linkul pentru inregistrarea in site, asa ca nu stati pe ganduri. Daca aveti nevoie de venit suplimentar, apucati-va de treaba !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

GO TO TOP