Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Afacere simpla pe net cu afiliere online



Afacerea pe net cu afiliere online este cea care sta la baza celor mai multe afaceri de succes cu magazine online. Daca vrei sa castigi bani online fara sa te complici cu un magazin online, afacerea simpla cu afiliereonline este solutia.

O afacere simpla pe net cu afiliere online poate fi inceputa de orice detinator de blog. Dar nu este obligatoriu sa detii un site, ceea ce mi se pare excelent. Va puteti face o pagina de Facebook, puteti promova linkul de afiliat sau produsele de vanzare in alte retele sociale, in campanii Adwords, in forumuri, si unde va mai trece prin cap
.

Pentru ca blogul lumis-detoatepentrutoti se adreseaza in primul rand incepatorilor fara bani dar cu multa vointa de a castiga bani din online, am considerat ca nu gresesc facandu-va propunerea de a incerca sa castigati bani din o afacere simpla cu afiliere online.

Daca in pagina bani online din afilieri aminteam primii pasi in afiliere si cateva din site-urile romanesti care practica vanzarea cu ajutorul afiliatilor, acum mi-am propus sa va prezint un site destul de nou aparut si care ne rezolva noua, incepatorilor fara bani in munca online, mai multe probleme.

In primul rand, ne ofera un comision de 10% din vanzari, ceea ce nu este deloc de neglijat, tinand cont ca sunt si site-uri care ofera doar 3%.

Afiliere online fara sa fii obligat sa fii companie sau firma inregistrata, este un avantaj pentru bloggerul incepator care asteapta luni intregi ca sa castige si el un comision.

La inscriere primiti un bonus de 100 roni, adica un bonus gras, ceea ce va ofera, incet incet sansa sa nu mai fiti fara bani.

Plata se efectueaza prin card bancar, in fiecare luna, pe data de 15, la suma minima de plata de 350 roni.

Deocamdata, singura campanie pusa la dispozitie este cu vanzare de laptopuri, calculatoare, servere si imprimante second hand.

In conditiile actuale, cand inca ne zbatem sa rezistam facturilor de tot felul, un laptop sau un calculator second hand ne pot rezolva probleme de munca online.

Sa stiti ca si de aceea va pun aici aceste informatii, poate ca nu vreti sa incepeti o afacere cu afiliere online, dar vreti

Laptopuri SH
garantie la pret redus
.

Daca va ganditi sa va inscrieti ca si afiliat ca sa profitati de comision atunci cand veti cumpara laptopul, sa zicem, nu tine figura.

Dar, mai bine va inregistrati ca si afiliat, AICI si promovati produsele oriunde, nu uitati, si castigati bani online din afilieri .

Va puteti face chiar si de acum incolo un blog gratuit, cum este cel pe care il puteti face in platforma blogger.com, scrieti cate ceva despre produsele pe care vreti sa le vindeti, eventual argumentati de ce este de ales un produs SH unuia nou.

Tehnologia oricum se schimba rapid si oricat ar vrea toti sa fie la pas cu noutatile, incepatorii in munca online nu isi permit sa arunce cu banii pe fereastra doar pentru a fi in tendinte, intr-un domeniu in care, oricum, peste o jumatate de an un produs nou este deja uzat moral ).

Atentie mare la alegerea subdomeniului blogului, conteaza daca url-ul va explica si el tema blogului vostru.

Nu recomand alegerea numelui personal pentru url-ul blogului, mai ales daca acesta este un blog pentru vanzare si nu pentru portofoliu.

Dupa ce ati scris articolele, luati-va codurile de bannere sau linkurile text din site-ul la care v-ati afiliat si puneti-le in blogul vostru. Cand ati terminat de scris si sunteti multumiti de cum arata blogul, dati un ping in pingomatic, inscrieti-l in motoare de cautare ( aveti o casuta de inscriere libera in motoare de cautare si in pagina secrete divulgate utile incepatorilor ).

Pentru cei care isi creaza blogul pe blogspot indexarea in Google nu constituie nicio problema.

Poate ca voi reusi sa va fac in curand un ghid detaliat si gratis, (stiu ca unii fac bani din asta si nu e frumos, consider eu) despre cum sa incepeti un blog in blogger, pentru ca sunt convinsa ca multi nu au curajul sa inceapa de teama sa nu greseasca ceva.

Dar, in fine, daca v-ati hotarat sa abordati afacerea cu afiliere online eu va invit sa va INREGISTRATI AICI si va urez sa prosperati in afacerea cu afiliere online.

Ca si informatii utile pentru succesul vostru, pe langa ceea ce va va oferi widgetul de la linkwithin, puteti citi si


Asadar, indiferent ca ai hotarat sa incepi o afacere gratis cu afiliere online, sau, doar vrei sa-ti oferi un cadou de sarbatori, iti urez succes. Sa castigi cat mai multi bani online din afilieri si sa uiti de grija zilei de maine !

Si iti spun ceva, prieteneste, dragul meu blogger incepator: nu te lasa manevrat de cei care iti propun concursuri pentru articole advertoriale, un articol se scrie pe bani, nu pe puncte sau ceva ce va veni odata sau niciodata. Mai bine incepe o afacere simpla cu link de afiliat, probabilitatea sa castigi ceva bani este mult mai mare !

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP