Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Instagram-cum si de ce sa ai un cont pe Instagram

Informatii utile pentru incepatori despre Instagram, cum faci cont pe Instagram, de ce sa faci cont pe Instagram si cum sa inlocuiesti Instagram atunci cand nu poti sa ai cont pe Instagram.

Instagram este una dintre cele mai importante aplicatii de fotografii pe internet. Blogul lumis-detoatepentrutoti are si articole despre fotografie si cum se fac bani din fotografie, asa ca nu as fi putut omite informatii utile despre Instagram, cum sa faci cont pe Instagram, de ce sa faci cont pe Instagram si cum sa inlocuiesti Instagram atunci cand nu poti sa ai cont pe Instagram.

Instagram permite utilizatorilor sa stocheze la orice ora din zi si din noapte fotografiile lor facute cu un smartphone (Android, Iphone sau iPad), sa le prelucreze artistic si sa le impartaseasca cu prietenii, oriunde s-ar afla ei.

Un cont in Instagram se face gratis si el necesita intotdeauna sa aveti un telefon mobil "destept".

Instagram a fost uitlizat la inceput de posesorii de tablete si telefoane Mac. De cand poate fi utilizat si de posesorii de telefoane cu Android si iPhone, Instagram a devenit unul din cele mai vizitate site-uri de fotografie de pe Internet.

Cu smartphone-uri si gadget-uri moderne si cu aplicatia Instagram puteti transforma creativ fotografiile si apoi sa le difuzati prietenilor lucruri frumoase, artistice, chiar excentrice !

Cand am aflat despre Instagram curiozitatea m-a impins sa aflu mai multe si, bineinteles, am incercat sa-l vizitez. Dar, surpriza mare a facut ca nu-mi puteam face cont si o vreme am uitat de el. Mai tarziu, am revenit asupra lui si am facut mai multe cercetari. Asa am aflat ca, daca nu ai un smartphone sau orice dispozitiv cu Android, cel putin, nu poti sa iti faci cont in Instagram.

Daca vrei sa vezi si tu cum se distreaza lumea cu fotografia, in Instagram, fara cont fiind, poti sa le vizitezi blogul si iti faci o parere. De altfel, exista site-uri, pe Internet, unde poti prelucra fotografia la fel ca si cu aplicatia Instagram, deci, din punctul acesta de vedere nu as spune ca pierzi prea mult.

Sigur, sunt si alte motive pentru care merita sa ai cont pe Instagram, motive pe care le voi aminti mai jos.

Dar, sa ne intoarcem la cum iti faci cont pe Instagram si cum intri in Instagram de pe calculatorul personal.

Cum faci cont pe Instagram si cum intri in Instagram de pe calculatorul personal

Crearea unui cont in Instagram nu costa nimic, asa ca, si daca esti doar curios, iti poti creea un cont in Instagram. Conditia este ca acest cont sa fie creat de pe un iPhone, iPad sau dispozitiv Android.

Mai intai, se incarca aplicatia Instagram din Google play pentru dispozitivele Android sau din magazinele Apple iTunes pentru dispozitivele de la Apple, astfel incat sa fiti siguri ca aplicatiile nu au virusi sau bug-uri.

Apoi, se deschide aplicatia Instagram de pe dispozitivul mobil si se face inregistrarea in Instagram. (Cand deschideti aplicatia aveti de facut doua optiuni: fie va inregistrati, fie accesati site-ul Instagram-alegeti inregistrare cont). Va puteti loga si cu contul de Facebook, dar atunci va trebui sa dati acceptul pentru accesarea datelor personale din Facebook.

Daca alegeti sa va inregistrati fara cont Facebook atunci va trebuie un nume de utilizator unic si o parola.

Odata ce ti-ai creat un cont in Instagram de pe un dispozitiv mobil poti accesa site-ul si de pe computerul personal.

Avantajele unui cont pe Instagram

Daca iti pui intrebarea de ce sa ai un cont pe Instagram iti voi enumera acum cateva avantaje ale unui cont pe Instagram.

1. Un cont pe Instagram iti ofera posibilitatea sa creezi fotografie artistica si sa impartasesti cu prietenii de oriunde creatiile tale.

2. Un cont pe Instagram, ca orice cont de pe o retea de socializare, va ofera posibilitatea de a va face cunoscut si a va face prieteni noi.

3. In acelasi timp, un cont pe Instagram va ofera posibilitatea de a va face reclama daca sunteti un artist sau o firma. Crearea unei pagini interesante cu creatiile voastre poate fi un adevarat CV sau o carte de vizita pentru artistul din voi.

4. Un cont pe Instagram va da posibilitatea de a invata lucruri noi, fie din domeniul prelucrarii fotografiei, fie din orice alt domeniu, numai urmarind fotografiile si comenturile celorlalti.

5. Un cont pe Instagram va ofera posibilitatea de a face bani.

CLICK AICI daca vreti si voi sa stiti CUM SA CASTIGATI BANI DIN INSTAGRAM !

In plus, fotografiile de pe Instagram pot fi utilizate pentru a personaliza diferite obiecte care pot fi apoi oferite ca si cadouri de voi insiva sau de altii care s-au indragostit de fotografiile create de voi. In acest sens, unii personalizeaza pietre cu fotografiile favorite, altii tricouri, altii bezele, chiar ! Va voi scrie in curand si ceva despre idei traznite de utilizare a fotografiilor de pe Instagram.

Daca sunteti dintre cei carora le place sa prelucreze fotografie dar nu isi pot face cont pe Instagram, sa vedem cateva site-uri care pot fi utilizate cu succes atunci cand nu aveti cont in Instagram.

5 Site-uri care pot inlocui Instagram


Exista mai multe editoare foto gratuite online in care se pot aplica cu succes filtre si efecte asemanatoare celor din Instagram fara sa dispuneti de un smartphone.

Toate sunt usor de utilizat si au posibilitatea de a da share fotografiilor prelucrate in retele sociale.

1. Rollip.com

Este un editor photo simplu care stocheaza fotografia fara chiar a-i da salvare. Posibilitatile de prelucrare sunt limitate, pentru amuzament merge. Exista posibilitatea de a salva fotografia prelucrata in calculator dar si a pastra efectiv, linkul ei. Pur si simplu incarcati o fotografie, alegeti aspectul dorit si o partajati sau salvati in calculator.

2. Picmonkey.com

Este un editor de fotografie online care permite si intocmirea de colaje. Acest editor gratuit de fotografie permite modificarea texturii fotografiei, suprapunerile si cadrele de fotografie. Permite utilizatorilor sa modifice o fotografie functie de tema. Puteti partaja pe facebook, pinterest, twitter, flickr, tumblr.

3. Pixlr.com O-Matic

Pixlr O-Matic, este disponibil ca un download pe Facebook, ca o aplicatie pentru browserul chrome, iOS si Android. Permite sa utilizati o imagine de la calculator sau de la o camera web. Dupa alegerea filtrului dorit puteti adauga efecte, suprapuneri si frontiere.

M-am jucat si eu cu o fotografie in pixlr.com.

4. Photofacefun.com

Acest editor gratis de fotografie are ceva deosebit: permite crearea de coperti personalizate pentru paginile de facebook. Este un editor de fotografie distractiv de utilizat.

5. Photofilters.funphotobox.com

Daca doriti sa faceti poze haioase pe care sa le partajati online Funphotobox este numai bun. Se pot face coperti pentru pagina de Facebook cu poza ta, se pot adauga efecte animate, filtre foto HD, se poate crea propriul avatar haios din cateva clickuri.

Sper ca aceste informatii utile despre Instagram dar si posibilitatile de inlocuire a unui cont Instagram, sa-ti fi fost utile. In virtutea faptului ca lumis-detoatepentrutoti trebuie sa cuprinda informatii de toate, pentru toti, am pus aici aceste info utile despre Instagram si prelucrarea online gratis a fotografiei
.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP