Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Logo-notiuni de baza-Unde faci logo gratuit


Ce este un logo, tipuri de logo, cum incepi proiectarea unui logo si site-uri unde poti face logo gratuit sunt notiunile de baza despre logo ce vor fi abordate in articolul de fata, toate utile pentru incepatorii in bani online.

Sa proiectezi logo-ul unei companii este o problema serioasa care, de obicei, este mai putin abordata de incepatoriii fara notiuni de baza despre ceea ce inseamna logo.

Incepatorii in logo design nu prea inteleg prin ce se deosebeste un logo de ceea ce numim sigla unei firme, de aceea si succesul lor in activitatea de proiectare a unui logo vine mai greu.

Am observat ca notiunea de logo nici nu exista in dex-ul romanesc. Sper ca aceste notiuni de baza despre logo pe care le voi expune aici si pe care, recunosc, le-am invatat de pe site-uri de specialitate, sa foloseasca altor curiosi care vor sa afle mai multe despre logo, dar si celor ce vor sa castige bani online din logo si totusi nu stapanesc foarte bine notiunile de baza despre logo.

Ce este un logo

Conform dictionarului Oxford, un logo este un desen imprimat sau un simbol utilizat de o companie sau de o organizatie ca si semn specific al ei.

Un logo ajuta ca, la o companie, sa se ataseze adjective. Calificative ca inteligent, rapid, conventional, pot fi atasate unei companii printr-un logo. Logo-ul unei companii spune multe despre acea companie.

Tipuri de Logo

Exista trei tipuri de logo:

-Logo bazat pe font -afiseaza doar numele companiei cu fonturi speciale care ilustreaza cel mai bine atmosfera companiei ( vezi logo-uri ca IBM, PRADA).

-Logo-uri bazate pe activitatea companiei. Aceste logo-uri indica ceea ce face compania respectiva si ele spun totul despre obiectul de activitate al companiilor pe care le reprezinta- exemplu, logo NBA.

-Ultima categorie este logo-ul abstract. Apple are un astfel de logo abstract. Acest logo este un desen care reprezinta doar o singura companie in lume.

Cum incepi proiectarea unui logo

Ca orice proiect, un logo nu se incepe oricum. Este necesara o etapa de informare si de cercetari preliminare pentru inceperea unui logo.

Inainte de a va incepe schitele informati-va despre compania pentru care aveti de facut logo-ul. Trebuie sa stiti ce face compania respectiva si ce produs sau serviciu al ei va poate oferi imaginea cea mai sugestiva pentru clienti.

Cautati printre logo-urile companiilor concurente, vedeti care este cel mai popular, ce va place la el si de ce va atrage atentia.

Fiti atenti la numele companiei. Observati daca este ceva interesant de scris, un logo se poate baza si pe o reprezentare artistica, cu fonturi speciale ale initialelor companiei, nu numai pe imagini abstracte sau ale obiectului de activitate al companiei.

Alegeti culorile pe care vreti sa le utilizati cu grija. Tineti cont ca acel logo va apare pe toate materialele imprimate.

Materialele imprimate care contin logo-ul firmei pot deveni prea scumpe daca folositi un numar mare de culori in logo, asa ca limitati numarul de culori la minim, poate fi chiar si una. Albastrul este foarte des utilizat, de pilda, si are priza la public.

De abia dupa ce ati facut cercetari preliminare puteti sa dati frau liber creativitatii ce trebuie sa caracterizeze orice creator de logo.

Se pot utiliza ca si surse de inspiratie si logo-uri depozitate pe net, in diferite magazine sau site-uri ale webdesignerilor.

Dupa ce v-ati ales ideile de reprezentare grafica si ati definit directia catre care veti merge puteti trece la lucrul propriu zis.

Site-uri unde faci logo gratuit

Pentru ca lumis-detoatepentrutoti este un blog pentru incepatori, voi prezenta mai jos site-uri unde faci logo gratuit. Sigur, companiile mari prefera logo-uri personalizate si daca se poate, unice. Pentru incepatori, totusi, site-urile unde faci logo gratuit sunt utile.

Logoease.com

Logoease.com este un instrument online de design, simplu de utilizat si in care se poate realiza foarte repede un logo cu text.

Daca sunteti incepator sau mai experimentat dar presat de timp, site-ul de mai sus este alegerea ideala. Site-ul este utilizat si de specialistii care vor sa experimenteze ideile pentru a alege pe cele mai bune.

Site-ul este gratuit, trebuie sa va faceti un cont gratuit si il puteti utiliza fara probleme.

CoolText.com

Cooltext ofera unele logo-uri cu text artistic simplu de utilizat. Nu este nimic complicat. Doar trebuie sa alegeti stilul, fontul si culoarea textului si, in 5 minute aveti un logo gata proiectat.

AllFreeLogo.com

Daca sunteti in cautare de logo-uri cunoscute pentru a le utiliza in diferite proiecte, in allfreelogo aveti sansa sa gasiti ceea ce cautati.

Se pot descarca sute de logouri ale marilor companii pentru a le utiliza ca si inspiratii.

Logo Instant.com

In logoinstant.com graficienii incarca logo-urile lor pentru a le vedea si a le folosi si alti colegi. Le puteti descarca si le puteti modifica pentru a le adapta nevoilor voastre personale.

Acesta este un site recomandat de navigat pentru idei si inspiratie. Daca vedeti ceva ce va place puteti sa descarcati acel logo gratuit pentru reutilizare cu anumite restrictii de utilizare.

Flaming Text.com

In acest site puteti face gratuit logo-uri simple cu text stilizat sau simplu.

Nu trebuie decat sa tastati textul pe care il vreti si site-ul face totul pentru voi. Aveti, de asemeni, posibilitatea de a selecta dintr-un numar mare de miniaturi, butoane si alte instrumente pentru webmasteri.

Unele din aceste site-uri cer donatii voluntare si le merita din plin pentru ceea ce va ofera.

Sper ca aceste notiuni de baza despre logo si despre unde faci logo gratuit sa fie informatii utile tuturor freelancerilor incepatori care trec prin blogul lumis-detoatepentrutoti.

Daca va intereseaza informatii mai avansate despre caracteristicile tehnice ale unui logo, dar si despre jobul de logo designer va recomand si articolul Logo-Pentru toti care vor bani din logo

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP