Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Afacere online gratis cu Clickbank si afilieri fara site



Despre bani online din afilieri am mai scris in lumis-detoatepentrutoti. La fel si despre Clickbank, dar am amintit doar tangential si ma tem ca nu toti au prins firul si importanta afilierilor cu Clickbank.

Pentru ca am promis sa dezvolt cat mai multe subiecte despre cum se castiga bani online din afilieri, ma intorc la Clickbank.


Ce este Clickbank


Clickbank este cel mai mare magazin online de produse digitale: carti si software, bine incadrate in categorii de nise.

Clickbank este unul din cele mai vechi si poate cel mai cunoscut program de afiliere. Prin programul de afiliere Clickbank, de peste zece ani incoace, milioane de oameni castiga cel putin venit suplimentar din munca pe Internet.

Clickbank, prin programul sau este un intermediar redutabil intre producatorii de produse digitale si afiliatii, ca mine sau ca tine, care muncesc online sa vanda acele produse in schimbul unui comision.

Pentru vanzatorii producatori, Clickbank este locul care, in schimbul unei taxe lunare, le ofera posibilitatea de a-si desface produsele pe o piata globala prin intermediul afiliatilor din lumea intreaga.

Pentru afiliati, sau revanzatori, sa le zicem asa, ca sa inteleaga orice incepator, Clickbank este magazinul online cel mai redutabil de unde se pot aproviziona cu orice fel de marfa digitala pentru activitatea lor de vanzare online cu comision.

Clikbank isi are sediul in SUA si, din nefericire pentru noi, cei din RO, platile se fac doar prin check. Dar, si un astfel de check se poate incasa de la o banca autohtona, doar ca perioada de incasare este intre 30 si 45 de zile.

Pentru cei care sunt mai curiosi din fire, iata cum arata un check clickbank :




Afacere online gratis cu clickbank si afilieri fara site


Afilierea cu Clickbank poate aduce bani online chiar si fara un site. Sigur, banii sunt mai putini decat atunci cand lucrezi profesional, cel putin asa se spune.Tinand cont insa, ca se reduce mult din timpul de administrare al unui site propriu, s-ar putea sa nu fie mare diferenta.


Pasi de urmat pentru o afacere gratis cu clickbank si afiliere fara site


:

1. Va inregistrati si va creati un cont ca si afiliat in clickbank

Ganditi-va dinainte la un ID, acela va fi cel care se va asocia tuturor linkurilor voastre din clickbank; Va trebui sa va inregistrati cu adresa de domiciliu completa si reala, plata se face prin check pe care il veti primi la acea adresa;

2. Logati-va in contul vostru si mergeti in marketplace. De acolo selectati produsele pe care va face placere sa le promovati.
Utilizati filtrul din stanga pentru a va selecta produsele dupa comisionul de vanzare, dupa gravity (adica procentul de vanzari generate), sau dupa popularitatea produsului.

Tineti cont de prezenta, aspectul si credibilitatea paginii de vanzari asociate produsului.

3. Dupa ce ati selectat produsul, dati click pe promote. Se deschide o noua fereastra in care va trebui sa completati ID-ul vostru si astfel obtineti hoplinkul, adica linkul de promovare asociat contului vostru din Clickbank. Copiati-l si inregistrati-l bine, cu el veti lucra de acum incolo.

4. Incepeti promovarea linkului de afiliat. Cum nu aveti un site web, trebuie sa fiti inventivi, deoarece de acum incepe munca propriu zisa.

- Sa folositi site-urile de anunturi este o solutie, daca ele va permit sa utilizati linkuri. Chiar si anunturile au o metoda specifica de a fi scrise, dar nimic nu este de neatins, totul se invata.

- Scrieti articole bune despre produsul pe care vreti sa il vindeti. Luati informatii din pagina de vanzari a produsului si starniti curiozitatea cititorului in asa masura incat sa vrea sa stie mai mult, sau chiar sa achizitioneze acel produs dand click pe linkul pe care nu ati ezitat sa-l puneti in articolul scris.

- Depuneti aceste articole in directoare de articole de marketing ca EzineArticles sau Goarticles. Unele din aceste directoare va permit sa adaugati linkul in corpul articolului, altele doar la sfarsitul articolului. Ce nu trebuie sa neglijati sub nicio forma sunt indemnul la actiune si prezenta linkului de afiliat.

5. Va puteti crea pagini web.2 cu linkuri de afiliat. Vezi despre hubpage .

Cand nu sunt admise linkurile de afiliat, solutia este crearea unui blog gratuit pe blogspot cu linkuri de afiliat , iar in directoare nu veti adauga decat linkul blogului.

6. Promovati-va aceste articole daca vreti sa nu lasati totul in voia hazardului.


Avantajele pe care le ofera afilierea cu Clickbank


-promovarea linkului de afiliat se poate face oriunde, nu este necesar sa aveti un site.

-comisioanele oferite sunt, de obicei, de la 50% in sus, ceea ce nu este deloc de neglijat

-produsele oferite de marketplace sunt bine structurate pe categorii de nisa, ceea ce ne usureaza cautarea si alegerea produselor de promovat

- intregul proces de plati este bine contorizat de clickbank, nu aveti nicio grija in plus in ceea ce priveste platile

- produsele oferite spre vanzare au inclusa garantia de returnare online de 60 de zile, si, chiar si de acest aspect se ocupa tot clickbank, prin evidentele sale. ( sigur, ca si vanzatori ne dorim sa nu fie folosita aceasta clauza, dar daca este necesar, este scaparea noastra de a iesi cu fata curata ! )

Cert este ca metoda de a face bani online cu Clickbank din afilieri fara site propriu functioneaza si este inceputul unei afaceri online gratis profitabila.

Invata de la maestri cum se fac banii online cu clickbank muncind de acasa !


Si, nu uita, daca am reusit sa-ti fiu de folos, imparte cu prietenii tai de pe Facebook, twitter, sau chiar prin e-mail, informatia . Exista chiar si o posibilitate de printare a articolului . Poti sa o faci, daca esti convins ca informatia este utila si altora.

Un comentariu:

  1. revigoranta si increzatoare aceasta mica introducere in afacerile online bine venita pentru noii recruti.multam fain.

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP