Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Vrei bani din Internet-dar stii Internetul ce este ?



De toate pentru toti de la lumis-detoatepentrutoti. Dincolo de banii din Internet pe care ii vrem toti, un film despre lumea materiala a Internetului.

Am promis ca voi scrie despre de toate, pentru toti. Azi va propun sa urmarim un film despre Internet. Din film, aflam ce este Internetul din punct de vedere material. Pentru ca, dincolo de banii din Internet pe care ii vrem cu toti se afla o lume fabuloasa pe care putini ne-o imaginam in deplina sa realitate.

Nu este un film despre bani online, dar credeti-ma ca merita sa vedeti ce este cu adevarat Internetul pe care noi incercam sa-l folosim pentru ca sa facem bani.

Sigur, daca nu iei in seama decat informatiile despre bani si cum se castiga bani online, poti sa eviti filmul si sa citesti un alt articol despre bani.

Lumis-detoate pentru toti este un blog despre bani online, in principal. Dar, din cand in cand, va propun sa facem si divagatii, mai ales cand informatiile sunt interesante.


Tot informandu-ma pe Internet despre de toate, pentru ca nu ma intereseaza numai banii online, iata ce am gasit :

Ziaristul Andrew Blum a trecut printr-o experienta hilara ( i-a cazut netul pentru ca o veverita i-a ros cablul ), ceea ce l-a determinat sa cerceteze 2 ani de zile adevarul despre ceea ce inseamna Internetul din punct de vedere material. In urma muncii sale a rezultat filmul interesant pe care va invit sa-l urmariti.

Sincer, nu stiu in ce masura voi reusi sa fac sa lucreze acest cod in blog. Nu stiu nici daca nu voi reduce si mai mult viteza de incarcare a blogului. Dar stiu ca vreau sa-ti arat acest film si-mi asum riscurile.



Daca se va intampla sa nu functioneze codul, vreodata, iti dau si linkul filmului, sa mergi direct la sursa.

Pe mine, acest film m-a fascinat. Probabil deoarece a trezit in mine natura tehnica de la baza pregatirii mele profesionale pe care credeam ca o pierdusem.

Sper ca pe voi sa nu va plictiseasca acest film despre realitatea materiala a Internetului si sa va aduca un spor de cunostinte in ceea ce priveste Internetul.

Si, nu uita, daca am reusit sa-ti fiu de folos, imparte cu prietenii tai de pe Facebook, twitter, sau chiar prin e-mail, informatia . Exista chiar si o posibilitate de printare a articolului . Poti sa o faci, daca esti convins ca informatia este utila si altora.

Un comentariu:

  1. In primul rand Craciun Fericit!
    La multi ani si tie.
    Multumesc pentru urare.
    La cat mai multi bani online si conversii.

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP