Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Cum faci bani gratis din bloguri gratuite

Cert este ca si mamicile, bunicii si nepotii, toti pot incepe o afacere gratis cu bloguri gratuite. Iar daca vrei sa faci bani online intereseaza-te, mai intai, cum faci bani gratis din bloguri gratuite.

Daca esti un novice in ale Internetului, si vrei sa-ti asiguri un venit pasiv din Internet trebuie sa te gandesti ca solutia este afacerea online gratis pe care o poti incepe cu bloguri. O afacere fara investitii si capital de pornire doar pe Internet poti incepe. Sa nu crezi ca orice primesti gratis nu are valoare. Totul depinde de munca si pasiunea pe care le depui.

Toti stim despre bloguri si despre bloggeri. Impresia generala este ca bloggerii fac bani multi din blog fara munca. Despre cum faci bani din blog ti-am mai spus si eu, iti spun si altii, multi pe Internet.

Ce iti spun eu de la inceput este ca, daca esti printre cei care cred gogoasa cu banii din blog fara munca, poti sa ramai in continuare in patutul tau caldut. Uneori este nevoie de ani de zile ca sa pui pe roate o afacere cu bloguri. Dar, dupa ce afacerea intra pe fagasul ei poti sa mai iei si tu, din cand in cand, o pauza iar ea sa produca, totusi, venit pasiv.

Cum incepi afacerea gratis cu bloguri gratuite


O afacere cu bloguri are, normal, in centrul atentiei, BLOGUL. Datorita caracteristicilor sale specifice si a faptului ca, inca, se pot intocmi bloguri gratuite pe platforme gratuite, gandeste-te ca ai putea avea o afacere online fara sa risti investitii financiare majore.

Blogul gratuit, temelia afacerii online gratis



Mai inainte de a incepe un blog gratuit te sfatuiesc sa-ti alegi un subiect pe care sa-l iubesti. Nu sunt de parere ca poti sa scrii despre orice. Fiecare din noi avem subiecte antipatice pe care le evitam din start. Atunci, merita sa ne tulburam linistea doar pentru ca acea tema este mult cautata in motoarele de cautare ?
Eu cred ca nu. Un blog este o speranta, o afacere in devenire, iar munca ceruta de progresul lui trebuie sa-ti fie draga.

Ai un hobby, cunosti multe despre el si ai ce sa impartasesti cu altii despre el ? Fa-ti un blog !

Ai niste intrebari despre un subiect carora le cauti raspunsurile si pentru care esti dispus sa cercetezi si sa inveti pe branci ? Fa-ti un blog cu ceea ce afli !

Ai un copilas si descoperi odata cu el lumea ? Fa-ti un blog si spune si altora descoperirile tale vazute prin ochii copilului !

Esti un specialist si simti ca dai pe dinafara de preaplinul cunostintelor tale ? Revarsa-ti cunostintele intr-un blog si contribuie la inaltarea cunostintelor altora !
Sigur, te poti gandi la multe subiecte. Experienta m-a invatat ca, inca de la inceput trebuie sa stii mai multe metode de monetizare a blogului , sa stii cate ceva despre fiecare si sa stii foarte clar cum vrei sa castigi bani cu blogul tau.

Unii incep bloguri pentru anunturi adsense , altii pentru afiliere de marketing, iar altii, indecisii, tot schimba metodele ca ajung sa implineasca si un an si sa nu scoata niciun ban din blog. Indecisii nu inteleg ca, de fapt, un blog este o afacere gratis care poate aduce bani chiar fara nicio investitie financiara, dar care necesita multa munca si incredere in succesul blogului tau.

Asadar, te-ai hotarat sa incepi o afacere online gratis cu un blog ?


Pas cu pas, cum faci un blog in blogger


:
  • Alege o platforma care iti ofera posibilitatea inceperii unui blog gratuit.

  • Iti recomand blogger.com, chiar daca multi sunt de parere ca wordpresul este superior.

    Blogger.com apartine companiei Google si veti avea avantajul gazduirii gratuite pe servere Google chiar si daca veti achizitiona un domeniu propriu. In plus, specialistii care se ocupa de platforma asigura sabloane, coduri si tot ce tine de partea de programare la nivel ridicat, asa ca tie nu iti revine decat misiunea de a umple blogul cu continut de calitate ridicata. Un blog de pe blogger.com poate fi monetizat dupa bunul tau plac, politicile Blogger nu te impiedica sa faci ce vrei cu blogul tau, dar iti propun inca de la inceput monetizarea cu anunturi adsense, ceea ce nu este de neglijat.

    In plus, un cont pe blogger.com iti permite sa faci cate bloguri vrei, toate gratuite. Daca vrei sa faci chiar o afacere se recomanda sa faci in serie, mai multe bloguri.
    De ce sa incepi cu un blog gratuit ? Iata ce am spus alta data despre motivele inceperii unei afaceri online cu blog gratuit.

  • Este nevoie sa aveti un cont Google inainte de a deschide un cont de blog.

  • Faceti-va, deci, mai intai, un cont de gmail.com, daca nu il aveti deja. Pentru ca se recomanda sa aveti o disociere intre viata privata si afacere, va recomand sa utilizati un cont de gmail destinat doar blogului.

    Dupa ce v-ati hotarat asupra adresei de gmail pe care o veti utiliza pentru contul de blogger, scrieti in browser url-ul blogger.com si semnati cu numele de utilizator al contului de gmail pe care doriti sa va faceti contul de blogger si parola corespunzatoare lui.

  • Dupa logarea cu succes, apare o alta pagina care va cere sa semnati pentru blogger.

  • Pune adresa ta de e-mail, numele dvs., numele de afisare, accepta termenii de serviciu si faceti clic pe "Continuati in blogger". Va puteti alege si profilul Google plus daca nu tineti ca sa ramaneti anonim.

  • Alegeti titlul blogului.

  • Pagina urmatoare va cere sa va numiti blogul cu un titlu iar URL-ul este un sub-domeniu.

    Atunci cand faceti acest lucru, trebuie sa selectati cu atentie titlul si URL-ul pentru a se potrivi cuvintele cheie sau frazele care se potrivesc cel mai bine cuprinsului blogului tau. Uneori, cand vrei din start sa castigi bani din afilieri, iar blogul tau isi propune sa promoveze un anume produs atunci titlul si url-ul blogului trebuie sa fie mulate pe acele cuvinte cheie care sa-ti asigure o pozitie confortabila in motoarele de cautare.

    In Cum erori minore de webmaster omoara un blog nou am tratat acest subiect, poate ar fi bine sa citesti mai intai despre acest lucru.

  • Alegerea temei blogului

  • In pagina urmatoare, selectati sablonul sau tema care va place cel mai mult.

    Blogger are in prezent multe sabloane sau teme de-a gata. La inceput nu conteaza ce alegeti, puteti modifica pe parcurs tema blogului.
    Dupa alegerea sablonului, mergeti mai departe, continuati, deci. Daca ati urmat toti acesti pasi, veti face cunostinta cu blogul vostru gratis care va asigura inceperea afacerii online gratis cu blog.

  • Publicati blogul

  • Gata, sunteti un fericit posesor de blog ! Un blog in blogger are url-ul asemanator acestuia : http://banipenet4all.blogspot.com.

  • Scrieti articole.

  • De acum va trebui sa scrieti articole si sa le publicati.

    La monetizarea blogului va recomand sa apelati putin mai tarziu, cand aveti suficient continut si ati aplicat ceva notiuni de SEO. La inceput va puteti ajuta blogul sa devina vizibil prin trafic exchange.
    Orice link care vine spre voi este important.

    Un blog, chiar si gratuit, nu poate fi facut doar pentru distractie. Exista o multime de moduri simple prin care se monetizeaza un blog. Trebuie sa castigati macar venit suplimentar cu blogul pentru ca sa aveti puterea de a merge mai departe.

    Sper ca acesti primi pasi despre cum incepi o afacere online gratis cu bloguri gratuite va dau un impuls pentru a incepe o afacere gratis cu bloguri gratuite.

    Primul pas in bani online poate fi facut fara retinere cu bloguri gratuite. Incearca si tu sa faci primul pas, ceilalti vor urma cu siguranta daca nu uiti de munca si pasiune.

    Si, nu uita, daca am reusit sa-ti fiu de folos, imparte cu prietenii tai de pe Facebook, twitter, sau chiar prin e-mail, informatia. Exista chiar si o posibilitate de printare a articolului. Poti sa o faci, daca esti convins ca informatia este utila si altora. Cum-faci-un-articol-de-blog-printabil, daca nu stii inca, poti sa afli din articolul la care te duce linkul.

    Un comentariu:

    1. Multumesc pentru deschiderea catre informatii apropiate sufletului unui incepator fara temeri dar poate un pic sceptic , plin de dorinta pentru ca hobby si experienta exista.

      RăspundețiȘtergere

    Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

    Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

    GO TO TOP