Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Bani online din sondaje pe telefon mobil si computer



Update articol despre MOBROG in 2021: Toate informatiile sunt si acum valabile. De la MOBROG am castigat multi bani, prin paypal. Plata se face la 5 euro, si cat se poate de rapid. In articol am adaugat link spre MOBROG, pentru a va inscrie mai rapid si a castiga sigur venit suplimentar din sondaje online. V-am obisnuit sa va prezint platforme de sondaje online. Mi-am propus azi sa va prezint ceva inedit : unde si cum se castiga bani online din sondaje pe telefoane inteligente sau computer..

Si indraznesc sa va prezint aceasta platforma de sondaje aici, in acest blog despre bani online, deoarece sondajele de opinie pe care le ofera membrilor sai, respectiva platforma, nu sunt numai pentru telefoane mobile inteligente ci si pentru Internet, iar ele va pot fi trimise si prin e-mail.

Nu va speriati, chiar si daca sunteti din Ro aveti sanse reale sa faceti bani din sondaje de opinie prin portalul mobrog.com. De fapt, platforma pe care v-o prezint are participanti din peste 20 de tari . Alegeti-va tara si toate datele sunt in limba corespunzatoare acelei tari.

Compania careia ii apartine aceasta platforma este inregistrata in Germania si are publicate toate datele de contact, inclusiv un numar de telefon, si o adresa de sediu in Hamburg, ceea ce imi sporeste increderea ca nu avem de-a face cu un site scam, ca si sondajero.

Experienta mea cu mobrog este lunga, si recunosc ca am fost putin dezamagita cand sondajul primit de mine s-a inchis doar in zece ore si eu l-am pierdut. Dar nu utilizez decat computerul, probabil sondajele de pe telefon au mai putini respondenti si sunt mult mai dese.

De altfel, site-ul ne asigura ca, citez, "Multi participanti ai MOBROG sunt invitati de doua sau trei ori pe luna, (la sondaje de opinie, normal), iar pe aplicatia de pe telefonul mobil deseori sunt disponibile sondaje zilnic".

Pentru a castiga bani din sondaje pe telefoane inteligente (iPhone, Blackberry sau Android) trebuie sa instalati, pe smartphone-ul iPhone, BlackBerry sau Android, o aplicatie gratuita, speciala pentru sondajele prin telefon mobil, pusa la dispozitie de site-ul insusi.

Daca nu sunteti inca dotati cu aparatura tehnica avansata amintita, pana ce veti deveni un utilizator de Iphone, BlackBerry sau Android, va puteti inregistra in platforma mobrog doar ca si participant la sondaje prin e-mail pe care le puteti citi si rezolva de pe computer.

Din sondajele de opinie de la Mobrog castigati bani online, nu premii.

Pentru participarea la sondaje esti platit cu sume de bani intre 2 si 15 RON functie de cat de lung sau scurt este sondajul. Banii ii primesti prin paypal, indiferent de tara. Nu am gasit o suma minima de plata, asa ca nu stiu ce sa va spun .

Dupa inscriere completati-va cu atentie profilul daca vreti sa fiti solicitati mai des. Atentie la numarul de telefon introdus, sa contina codul de tara +40.

Actualiza-ti-va profilul cat de des puteti si nu uitati sa va notati numele de utilizator si parola.

Site-ul nu ofera un program de afiliere, asa ca nu va temeti, nu am niciun beneficiu din inscrierea voastra in acest panel.

Dar sper ca acest articol despre bani online din sondaje pe telefon mobil sa va fi fost util. Este singurul motiv pentru care pastrez viu acest blog despre bani online.

Si, nu uita, daca am reusit sa-ti fiu de folos, imparte cu prietenii tai de pe Facebook, twitter, sau chiar prin e-mail, informatia . Exista chiar si o posibilitate de printare a articolului . Poti sa o faci, daca esti convins ca informatia este utila si altora.

6 comentarii:

  1. exista dovezi pe plata ale site ului mobrog? sau acest site este tot un fel de sondajero?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da...eu am scos bani cu mobrog

      Ștergere
    2. Exista o multime de dovezi de plata, numai eu am vreo 10.

      Ștergere
  2. Anonim13:07

    E cel mai prost. De luni bune cum vine un sondaj iti spune ca nu e disponibil. Si intru imediat cum mi-l trimite pe email. Ca verific emailul foarte des si intru la 2-3 minute dupa ce il primesc. Deci numai asa imi face la fiecare sondaj..

    RăspundețiȘtergere
  3. Faptul ca nu corespunzi esantionului reprezentativ pentru unele sondaje nu inseamna ca 'e cel mai prost'. Sa nu generalizam parerea noastra personala. Perseverenta e cheia!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP