Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Sondajro.com-scam-teapa-inselatorie


Banii din sondaje online de la sondajero.com sunt doar in vise. V-am spus despre sondajro.com si va intrebam daca va vine sa credeti ca ati putea castiga 35 de dolari pe zi din sondaje. V-am spus si ca nu garantez nimic pentru ca erau prea multe lucruri care ma faceau sa-mi pun intrebari. Si iata ca nesiguranta a devenit certitudine.

Dupa ce am scris articolul, am lipsit o perioada lunga de langa computer. Cand m-am intors, am avut o problema cu logarea in site-ul de sondaje amintit. Pana la urma am reusit, si am avut surpriza sa gasesc o lista lunga de referali, iar suma stransa era foarte aproape de cea care imi dadea dreptul sa fac o cerere de plata.

Am mai intrat de vreo trei ori si am fost de-a dreptul bulversata : de fiecare data erau aceleasi spoturi publicitare, ca ajunsesem sa-mi pun intrebarea daca nu cumva cineva dintre mine si administratorii site-ului este foarte uituc.

Am incercat formularul de contact si am constatat ca nu functioneaza. Iar bannerele care erau afisate pentru reclama pe care aveam sa o fac eu aveau in cod un acelasi link de referal, cu totul diferit decat cel din contul meu.

M-am prefacut ca am uitat parola de autentificare si am cerut-o din nou. Prima data mi-a fost trimisa.

In fine, am ajuns la cererea de plata. Am facut-o si ce credeti ? De atunci nu m-am mai putut loga in site. Am vazut ca unii spun ca li s-a cerut un cont bancar. Mie nu mi-au cerut, era vorba doar de adresa de e-mail din paypal. Dar, repet, de atunci, nu mai am cont la ei. De ce? Probabil pentru ca am indraznit sa le cer plata, lucru la care ei nici nu se gandeau ca se va intampla, probabil, daca s-au jucat cu sume atat de mari !

Una peste alta, pentru toti cei care m-au intrebat in particular, daca sondajro plateste, scuzele de rigoare pentru ca le daram sperantele, ( la care am contribuit si eu, putin, recunosc, prin articolul publicat in septembrie), dar sondajro este cel mai mare scam pe care l-am intalnit intre site-urile romanesti.

Niste baieti destepti ( nu ca ar fi singurii, de altfel ) s-au prins ca acele cuvinte cheie - bani din sondaje online au mare cautare si ce si-au zis: ia sa profitam de fraieri, ca facem banii din anunturi adsense si ne scoatem parleala.

Ati observat ca Mediasysle nici nu exista ? Asadar, eu sunt acum, convinsa ca sondajro este o mare teapa.

Sondajro, este site-ul de sondaje online care a promis bani multi pe sondaje si multi l-au crezut, chiar si eu, recunosc. Am indraznit sa va spun despre el pentru ca nu va cerea niciun ban si am sperat sa va fac un bine. Nu am reusit decat sa-mi mai produc un alt motiv de stres.

Sondajro a incercat sa mentina credibilitatea publicand o lista cu cei care au castigat concursurile de referali. Dar, daca privim mai atent numele publicate ne dam seama ca sunt aproape identice, si nici nu le gasim in retelele de socializare.

Ceea ce ma intriga foarte tare este ca si aici baietii destepti si-au facut aparitia. Iar noi nu avem niciun fel de aparare pentru ca un control asupra site-urilor scam romanesti nu exista. Si acum ma gandesc ca ar fi foarte utile, pe bloguri, pagini cu site-uri scam. De aceea, de acum, infiintez pagina TEPE ONLINE pe care va invit sa o actualizam impreuna.

Si, nu uita, daca am reusit sa-ti fiu de folos, imparte cu prietenii tai de pe Facebook, twitter, sau chiar prin e-mail, informatia . Exista chiar si o posibilitate de printare a articolului . Poti sa o faci, daca esti convins ca informatia este utila si altora.

5 comentarii:

  1. Am descoperit un site de sondaje in limba germana care lucreaza identic ca site-ul de mai sus.
    Nu garantez nimic, dar daca aveti curajul va invit sa incercati.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca nu functioneaza linkul din comentariu incercati aici: http://Umfragez.com/?ref=1178349.

      Ștergere
  2. Anonim14:14

    hmmmm si eu astept raspuns la cererea de retragere de pe umfragez dar vad ca nu imi raspunde in nici un fel, mi-aas dori sa nu ma amagesc singura dar vedem , se apropie sa fac a doua cerere d retragere ....o sa vad ce o sa se intample

    RăspundețiȘtergere
  3. uita-te si spre 2 parale

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu lucrez prea mult cu 2 parale dar nu cred sa fie o teapa. Daca stii mai multe, spune.

      Ștergere

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP