Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Cum faci bani din afilieri fara blog-idei


Esti in situatia incepatorului pe Internet si totusi vrei sa faci bani din afilieri ? Vrei sa treci de primul pas dar te sperie faptul ca nu ai un site sau blog, stii ca multi altii castiga bani din afilieri dar nu stii cum sa faci bani ca un afiliat de marketing fara site ?

Despre afilieri si cum faci bani din afilieri fara blog sunt informatiile pe care trebuie sa le detii pentru a castiga un nou statut de lucrator pe Internet. Daca esti printre cei care considera ca banii online din afilieri nu pot fi facuti decat atunci cand detii un blog sau site, asa cum este blogul de marketing, iti lipsesc niste informatii utile despre cum castigi bani online din munca pe Internet .

Voi incerca o enumerare a catorva metode de facut bani din afilieri fara sa ai un blog, dar muncind pe Internet.

Sa luam pe rand, metodele de marketing online si sa vedem cum pot fi ele folosite in marketingul afiliat fara site, afilierea fiind de multe ori, dupa cum am mai spus, neconditionata de existenta unui site sau blog.


Marketing afiliat fara blog-instrumente



1. E-mail marketing

E-mail marketingul presupune existenta unei liste de adrese de e-mail ale unor persoane extrem de interesate de produsul pe care tu il comercializezi. Nu trebuie sa te imbeti cu apa rece crezand ca persoanele care sunt pe lista ta nu sunt si pe listele altor concurenti. De aceea va trebui sa le captezi atentia cu ceva unic si de incredere.

Este bine sa ai oferte gratuite care sa fie deasupra celor oferite de concurenta. Produsele PLR gratuite, transformate putin te pot ajuta si iti construiesc o imagine de persoana competenta in domeniu. Dar ele sunt si cele care iti cresc lista de adrese de e-mail atunci cand sunt oferite "gratuit" in schimbul adresei de e-mail.

Trebuie sa scrii singur e-mailurile proprii pentru produs. Nu folosi textul dat ca exemplu in prezentarea afacerii si conceput de firma la care te-ai afiliat, gandeste-te ca sunt multi care vor folosi acel text. Este necesar sa fii unic pentru ca un potential client sa nu-ti considere e-mailul inca unul bun de aruncat la cos !

Consider ca multe persoane din cele care primesc e-mailurile, daca nu sunt foarte naive, nici nu vor deschide e-mailul.

Nu va speriati daca nu aveti o lista de adrese de e-mail deja conceputa. Mai inainte vreme aceasta lista se construia in timp si construirea listei era primul pas in abordarea unei afaceri cu link de afiliat fara site. Acum exista site-uri in care, daca va inscrieti cu o adresa de e-mail si sunteti de acord sa deveniti un client potential al advertiserilor, va puteti promova si voi, la randu-va, afacerea de afiliat.

Spre exemplu, va dau ca pont, un site nou , prin intermediul caruia puteti face publicitate cu anunturi prin e-mail, linkului vostru de afiliat. Si totul gratuit. Nu faci decat sa citesti si tu anunturile celorlalti, poate ca te intereseaza propunerile lor. Primesti puncte prin care participi la e-mail exchange, iti alcatuiesti anuntul, faci setarile din cont si colectezi puncte. Ce-i fain , este ca poti chiar sa faci bani cu acele puncte daca nu vrei sa le utilizezi pentru promovarea linkului de afiliat ! ( Pana la urma tot v-am mai spus ceva concret si despre unde poti sa faci bani online, din e-mail, de aceasta data!)

2. Anunturi gratuite

Nu toate site-urile de anunturi permit linkuri. Dar exista si astfel de site-uri in care va puteti promova linkul de afiliat. Este necesar sa deschizi un cont gratuit, apoi te loghezi si adaugi un anunt, urmarind pasii ceruti. Rezerva-ti timp cand vrei sa postezi anunturi manual, iar textul este indicat sa-l ai dinainte conceput.

Site-urile de anunturi clasificate sunt de baza in acest caz. Iti dau un exemplu in acest sens, ales la intamplare rapidclassified.com , ca sa vezi cum procedeaza altii cu experienta.

Pentru a posta un anunt, pregateste din timp o imagine, anunturile cu imagini atrag mai multi potentiali clienti.

Asigura-te ca ai gasit un titlu scurt, dar descriptiv. Evita cuvinte ca "cel mai bun, trebuie sa vezi asta", si alte texte de acest fel. Nimeni nu cauta anunturi dupa astfel de cuvinte cheie.

Daca vrei sa faci bani din afilieri doar cu anunturi, fara blog, trebuie sa atragi vizitatorii prin anunturi productive si cuvinte cheie fierbinti.
Daca linkurile de afiliat sunt prea lungi, foloseste scurtarea url-ului . Poti impusca 2 iepuri dintr-un foc, daca esti istet. Citeste cum sa scurtezi url-uri lungi.

3. Link in semnatura, in forumuri, chat, retele sociale, comentarii pe bloguri

Limkul din semnatura nu este permis de toate site-urile. Exista forumuri speciale care o fac, dar devin din ce in ce mai putine. Comentarii bune si la obiect va pot oferi sansa de a castiga clienti si bani din afilieri fara site propriu.

Forumuri ca warior, myspace.com te ajuta in acest sens . Asta pentru activitatea internationala. Dar ti-am mai spus ca Internetul asigura o piata globala si tu nu trebuie sa te limitezi la granitele tarisoarei tale.

Retelele sociale sunt o buna piata de desfacere, nu le evita chiar daca sunt mult consumatoare de timp.

4. Articolul de marketing depus in directoare de articole de marketing vezi hube-page, squidoo,ezinesarticle

Vedeti, va dau exemple directoare in care articolele se scriu in limba engleza, pentru ca in romana se gasesc mai greu si nici nu aduc prea mare trafic. Vezi cum faci bani online cu hubpage.

Productive se pare ca sunt si lentilele din squidoo.com.

La noi, este in perioada de inceput un director de articole cu sharing de venit din anunturi Adsense. Sa speram ca va avea succes si va constitui un nou inceput bun si pentru afiliatii fara site, nu numai pentru cei ce vor sa faca bani din Google Adsense fara site. Va voi scrie despre el atunci cand voi fi convinsa ca are sanse de reusita.

5. Scriere de e-book gratuit caruia ii atasati linkurile voastre de afiliat

Este o metoda care cere ceva dexteritate in lucrul cu calculatorul dar va fi bine sa invatati sa scrieti si un e-book, el va poate ajuta mult. De altfel, v-am mai spus despre cum castigi bani din carti electronice. Iar sa vinzi carti electronice scrise de altii este o buna metoda de a face bani din afilieri.

6. Promovarea offline - vezi promovarea prin carti postale, brosuri, cataloage

Promovarea offline inca nu trebuie evitata. Daca este vorba de produse ce se adreseaza consumatorilor autohtoni, se stie ca procentul de utilizatori de Internet este destul de mic. Asa ca puteti aborda, inca, si aceste metode.

7. Promovarea in site-uri paid to click

Daca este vorba doar de afaceri simple online din care vrei sa faci venit suplimentar, cum sunt linkurile prin care vrei sa castigi referali in PTC, spre exemplu, atunci utilizeaza chiar posibilitatile oferite de site-uri GPT sau PTC.

Ti-am spus cum sa faci publicitate cu baner in PTC si cum sa-ti faci referali directi in PTC folosind castigul din gpt.

Sunt deci multe metode prin care faci bani din afilieri fara blog. Eu am amintit aici pe cele mai des folosite. Dar totul depinde de creativitatea fiecaruia si de istetimea sa. Afacerile, online sau nu, presupun istetime multa !

In plus, trebuie sa-ti spun clar, ca afilierile fara site, desi se pot aborda prin multe stategii, nu pot aduce decat venit suplimentar. O afacere online care sa aduca bani pe termen lung nu se poate face decat cu un site de afiliat sau un blog de marketing. Oricum, in afara de afilieri sunt multe metode prin care faci bani-venit suplimentar din munca pe Internet.

Si, nu uita, daca am reusit sa-ti fiu de folos, imparte cu prietenii tai de pe Facebook, twitter, sau chiar prin e-mail, informatia . Exista chiar si o posibilitate de printare a articolului . Poti sa o faci, daca esti convins ca informatia este utila si altora.

Un comentariu:

  1. Variante diverse si interesante !
    Vreau sa "vand" si eu un pont,daca se poate, pentru cei care nu au un blog,site de prezentare sau magazin online.
    Pentru o taxa de activare in valoare doar 10 lei, primesti un webshop, pe care poti sa-l promovezi si administrezi cum vrei in asa fel incat sa faci ceva bani din vanzarea de cartele de incarcare pre pay de la toate cele trei firme de profil, orange,vodafone si cosmote. tot de pe acelasi webshop se pot vinde telefoane,laptopuri, tablete si mult mai multe in viitorul apropiat.
    Informatia este foarte calda, asa ca cine doreste , acum este un moment prielnic sa o ia in considerare.
    Pentru aceia dintre voi care doresc sa vada cum arata acesta, va dau mai jos link-ul si va stau la dispozitie pentru intrebarile pe care le aveti :http://n-joyclub.ro/octavian.sandulescu/

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP