Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

3 activitati simple platite pe net numai bune pentru incepatori


Info utile despre 3 activitati simple platite pe net, numai bune pentru incepatorii care navigheaza pe Internet fara sa stie cum se castiga banii din munca necalificata pe Internet.

De toate, pentru toti incepatorii in bani online am promis sa cuprinda blogul lumis-detoatepentrutoti. Asa ca, ma intorc putin la cei care fac primul pas in activitati platite pe Internet si le propun sa dezbatem un mod simplu de a castiga bani online. Si indraznesc sa cer celorlalti, mai avansati, clementa, toti au nevoie de informatii, si cei bebelusi, si cei seniori !

Indiferent cat de nepriceput esti in utilizarea calculatorului, exista cel putin 3 activitati simple platite prin care si tu poti castiga venit suplimentar din conexiunea permanenta la Internet.

Mi-am propus sa va dau info utile despre unde si cum faci bani online din activitati simple, platite, pe Internet, sau, altfel spus, unde si cum castigi bani, gratis, cand navighezi pe Internet, si toate, cu scopul declarat de a te face sa intelegi ca nu este necesar sa fii as atunci cand vrei sa faci bani suplimentari din utilizarea calculatorului.

Nu trebuie decat sa stii sa navighezi pe Internet, sa stii ca, un program, dupa ce i-ai dat download, trebuie instalat dand click pe "setup.exe", si sa fii constient ca, pentru orice click, pe Internet, poti fi platit daca stii unde gasesti activitatile simple generatoare de venit suplimentar.


Ce sta la baza activitatilor simple de facut bani online usor, fara bataie de cap, pe Internet ?
Publicitatea online, bineinteles ! V-am mai spus ca, pe Internet, totul se invarte in jurul reclamei.

Companiile abordeaza cele mai neasteptate moduri de a ajunge, cu anunturile lor publicitare, la potentialii clienti. Suntem obisnuiti cu anunturile din site-uri sub forma de bannere sau text, ba chiar si cu nesuferitele ferestre pop-up suntem obisnuiti .

Deoarece totul progreseaza, iar consumatorul de Internet a devenit aproape imun la formele obisnuite de publicitate, o companie care nu este deschisa unor noi metode de publicitate online risca sa piarda lupta permanenta ce se da pentru castigarea de noi clienti.

Metode de publicitate online mai putin obisnuite sunt cele care utilizeaza barele de surf si extensiile care lucreaza direct in browsere. Aceste metode presupun instalarea, intr-un calculator, cu acordul proprietarului sau, a unui mic programel care va facilita afisarea de anunturi publicitare, in anumite conditii, pe desktopul acelui calculator. Proprietarul calculatorului, considerat un potential client, pentru fiecare permisiune de afisare pe care o acorda, sau pentru fiecare vizualizare a site-ului la care se refera anuntul, este platit.

De obicei, site-urile care se ocupa cu astfel de organizare de publicitate online platesc lucratorii prin metoda partajarii veniturilor, si, atat timp cat au asigurat un numar convenabil de advertiseri, realizeaza profituri substantiale. Din profiturile realizate, impart, un procent infim, cu cei care ii ajuta sa isi indeplineasca scopul, acela de a asigura vizualizarea anunturilor advertiserilor care au apelat la ei si care le platesc acest serviciu.

Asadar, nu au nevoie decat de multi din cei care fac surf prin site-uri, pe Internet, sau uneori, doar de proprietari de calculatoare legate la Internet.

Din nefericire, de multe ori chiar si acel procent infim pe care trebuie sa-l imparta cu lucratorii nu exista , asa ca nu va voi prezenta aici bare de surf. le gasiti prin alte bloguri de aceest tip, pe mine m-au dezamagit si le-am exclus din blog.


3 activitati simple platite pe net pentru incepatori



Activitatea simpla de facut bani online din citire de email comercial este o metoda inofensiva din care am facut bani si v-o recomand si voua. Eu am folosit site-ul hits4pay si cu hits4pay am facut bani din citire de email comercial.

Puteti vedea o dovada de plata in blogul cu moduri simple de facut bani din Internet, iar despre metoda in sine am scris si in articolul hits4pay-castigi bani daca citesti email comercial.

Activitatea simpla de castigat bani online din sharing de filmulete video pe Facebook

Toti, la un moment dat, am contribuit la cresterea veniturilor retelei Facebook prin atragerea atentiei prietenilor nostri catre un filmulet interesant din Youtube. Dar oare stim noi ca exista o posibilitate de a castiga bani din activitatea nevinovata de sharing de filmulete video in Facebook ?

Vedeti mai multe in articolul mai nou publicat despre cum se fac banii din sharing de filmulete video, nu veti regreta.

Activitatea platita de a naviga printre site-uri impuse este cunoscuta ca fiind modul de a castiga bani din surf

Exista mai multe moduri de a castiga bani din surf, despre ele in amanunt puteti citi in pagina bani din surf.

Chiar si munca in PTC se poate considera un fel de metoda de a castiga bani din surf. Daca nu stii "cu ce se mananca PTC" vezi multe info utile despre PTC.

Cert este, insa, ca, din aceste activitati simple pe Internet poti sa castigi venit suplimentar online fara sa fii as, chiar din primul pas. O atentionare, insa: nu te astepta sa te imbogatesti ! Daca lucrezi singur si nu aplici promovarea linkului de referal, doar faci venit suplimentar, si atat !

2 comentarii:

  1. Anonim21:59

    buna,vroiam sa te intreb cum imi pot face un cont paypal..ca sa imi pot ridica banii?multumesc pt idei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna,in curand voi publica un articol despre cum sa-ti faci un cont paypal.Intrebarile voastre imi dau si mie idei de articole, asa ca serviciul este reciproc.
      Succes la bani !

      Ștergere

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP