Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Magazin online gratis, afacere de succes pe Internet



Internetul a oferit, inca de la inceput, celor cu spirit antreprenorial si putere de munca, modalitatea de a incepe afaceri online de succes. La baza afacerilor online este site-ul web. Multi dintre cei cu idei de afaceri stralucitoare dau inapoi din cauza primului pas : scriptul site-ului web de care au nevoie.

Deoarece Internetul a fost un mediu in care informatia a circulat liber, aici se pot gasi, inca, toate informatiile necesare construirii unei afacere online de succes. Necunoasterea acestor informatii, tinute in secret pentru publicul larg, constituie, de fapt , motivul pentru care nu multi abordeaza acest gen de afaceri.

Magazinele online gratis sunt adevarate afaceri de succes, de care, un incepator in bani online poate ca nici nu a auzit.

Dar, pentru ca ti-am promis, dragul meu incepator in activitati platite pe Internet, ca voi dezvalui aici multe secrete, continui seria acestora, astazi, pentru a intelege si tu, de ce afacerile online nu sunt chiar atat de greu de abordat. V-am promis, mai demult, in afaceri online specifice internetului pe intelesul tuturor, ca voi dezvalui secrete despre cum poti sa incepi o afacere online fara prea multi bani, si acum incerc sa ma tin de cuvant.

Despre legalitatea unor astfel de afaceri gasesti in alta parte informatii. Nu intru in probleme juridice pentru ca nu constituie obiectul acestui blog, desi iti pot spune, unde gasesti multe informatii utile despre legile Internetului in .ro.

In articolul ce nu stiu incepatorii in activitati platite pe Internet, va spuneam cum trebuie privita toata activitatea platita si munca profitabila pe Internet.

Si nu uita, niciodata, chiar si cand citesti acest blog si il gasesti util, ca banii pe net, pentru site-uri obisnuite, vin din comisioane din vanzari, daca sunt magazine online, sau, din publicitate, daca sunt site-uri sau bloguri de informare. Daca nu stii despre ce vorbesc, citeste despre venit suplimentar cu blogul , este de aplicat in orice site web.

Cea mai de abordat afacere online cu un site web este cea care se refera la magazinele online gratis, la cheie.

Despre magazine online toti stim cate ceva, multi banuim altceva, dar trebuie sa-ti marturisesc ca nu intotdeauna gandul unui incepator pe Internet il duce spre adevar. Imediat se gandeste ca nu are ce sa vanda, fie pentru ca nu este producator direct, fie ca nu are bani pentru investitie, fie ca nu are spatiu de depozitare, fie ca il costa transportul marfii, fie ca poate fi inselat la plata, si alte multe motive care il trag inapoi si care apar din cauza ignorantei si lipsei de informatii.

Ceea ce trebuie sa stii, inca de la inceput, dragul meu incepator, este ca, exista multe companii, pe Internet, care iti pun la dispozitie un adevarat magazin online, gratis, la cheie, si tu, trebuie doar sa il umpli cu produse din gama de produse pe care ei le vand, sa asiguri promovarea lui, si sa-ti primesti banii din comisioane. Primesti comisionul din vanzare si nu te doare capul de alte activitati necesare, in mod normal, intr-un magazin. Ei se ocupa de transport, de stocul de marfa, de garantie, de securitatea platilor, etc.

Tu trebuie sa fii un bun marketer pe Internet si atat. Este ca si cum ai fi un dealer pentru ei. In lumea internationala, sunt multi care castiga bani din aceste afaceri cu magazine online la cheie. Trebuie sa fii atent la selectarea marfii pe care o adaugi in magazinul tau si sa ai fler de bun comerciant. Poti vinde tricouri (t-shirt) cu imprimeuri originale , carti de vizita, palarii, carti si produse digitale, etc. Oferta este bogata si tine de site-ul la care te-ai afiliat.

Despre vanzarea cartilor electronice scrise de altii, prin clickbank , ti-am mai spus, in blogul lumis-detoatepentrutoti.

Nu te limita niciodata la spatiul geografic in care traiesti. Internetul iti ofera piata globala internationala, profita de acest lucru. Inca nu am auzit de un om de afaceri autohton care a avut un succes rasunator daca a ramas limitat la satucul sau. Doar Internetul iti ofera adevarata perspectiva asupra limitelor in care stai incuiat !

Este adevarat ca, inca nu avem toata deschiderea, sunt foarte multe oferte de magazine online gratis care ne exclud din lista, dar nu va dura mult aceasta situatie. Si noi suntem potentiali clienti si asa cum marfurile se pot transporta in tarile Uniunii Europene fara oprelisti, s-ar putea transporta si la noi ! Iar volumul de cumparaturi online a inceput sa creasca semnificativ, semn ca si la noi incepe lumea sa nu mai considere ca o cumparatura efectuata online, cu un card, este un bau-bau de care trebuie sa te feresti ca dracul de tamaie !

La ora actuala, se pare ca, magazinele online gratis, oferite la cheie, de companii internationale, si care ar putea functiona la noi, sunt cele cu produse digitale, din cauza transportului.


Magazin online gratis, la cheie, cu produse digitale, de la CBTopsites


O astfel de afacere reala si posibila si pentru Romania ti-am prezentat , in articolul cum castigi bani din afaceri online si link de afiliat in CBTopsites.

Iti spuneam, acolo, ca modul de lucru si de promovare a unui asemenea magazin iti este explicat, foarte bine, inca de la inceput, de compania care iti pune la dispozitie magazinul online. Asadar, afiliaza-te si ia-ti propriul magazin online gratis , invata si studiaza tot materialul pus gratis la dispozitie si aplica in practica ce ti se spune acolo.

Dintr-un astfel de magazin online gratis, cu produse downloadabile, te poti aproviziona si tu, daca ai nevoie de un produs anume. Preturile nu sunt ridicate, plata se face in siguranta, prin card sau paypal, iar stocul de marfa este tinut la zi si iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a te instrui in vederea inceperii unei afaceri online de succes. Mergi in magazinul cu carti electronice despre afaceri si marketing si convinge-te !

Ti-a placut magazinul ? Daca vrei sa ai propriul magazin online cu produse digitale, afiliaza-te si tu, il poti avea chiar acum !

Oferta valoroasa pe piata magazinelor online gratis la Cafepress


Cafepress ofera magazin online gratuit. Pentru a va promova produsele va ofera un subdomeniu cafepress. Produsele care se vand sunt personalizate.

Va alegeti singuri produsele pe care vreti sa le vindeti. Puteti sa proiectati singuri imaginea pe care o vreti atasata pe produs. Este cel mai cuprinzator magazin online, produsele ce le puteti vinde incep cu nelipsitele t-shirt, cani, postere, autocolante, perdele de baie, magneti de frigider, pijamale, felicitari, toate personalizate !

Fiecare produs are un pret de baza la care adaugati suma pe care vreti sa o castigati. Atentie mare la comisionul adaugat, pentru ca transportul poate face, deja, marfa prea scumpa si cumparatorii se pierd. De fiecare data cand se vinde un produs, compania isi opreste suma de baza, iar voua va revine restul. Important este ca ei se ocupa de transport, garantii, stoc de marfa si operatiuni de plata.

Pana si Unicef are un magazin online cafepress.

V-am vorbit despre cafepress pentru informare, ca sa vedeti cum poti castiga bani online din magazine online gratis.

De dragul acelorasi informatii utile si secrete dezvaluite, ca si a vizitatorilor mei exRomania, mai amintesc aici si alte site-uri, de unde, marketerii internationali isi pot procura magazine online gratis.

1. Spreadshirt.com

2. Printfection.com

3. Zazzle.com

4. Wordans.com

Ce este interesant, de pilda, in wordans , este ca poti castiga de la 2$ pe fiecare proiect de imagine utilizat si vandut, pana la 15$. Aviz artistilor !

Daca nu poti sa beneficiezi, inca, de un intreg magazin online gratis, te poti multumi fie si cu un link de afiliat care trimite cumparatorul pe magazinul afiliatorului, deoarece se poate sa castigi bani pe Internet si doar din link de afiliat !

Asadar, trebuia sa-ti spun ca poti avea chiar si un magazin online gratis din care poti castiga bani pe Internet.

3 comentarii:

  1. super interesant articolul..felicitari pt munca depusa..multa sanatate
    si bafta pe viitor..pacat ca nimeni nu-ti multumeste macar pt tot ce afla de aici !!!

    killer_one

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil, articolele mele contin prea multe informatii si de aceea nu sunt prea atragatoare. Imi doresc ca ele sa fie utile multora dintre cei ce au cu adevarat nevoie de ele.

      Ștergere
  2. Mulțumesc pentru tot ceea ce faci tu

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP