Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Cum faci bani online-venit suplimentar din munca pe Internet


Cine nu stie, considera ca munca pe Internet nu exista. Computerul este o noua jucarie pentru copiii nostri si un nou mod de informare sau distractie pentru noi, parintii. Statisticile arata ca, la noi in tara, un procent mic din cei ce utilizeaza Internetul si computerul le folosesc ca si unelte de munca.

Incepatorii pe Internet, in general, isi alunga plictiseala butonand computerul, apoi, daca nu au acea sclipire care sa-i trezeasca, renunta la a cerceta si a afla adevarul. Chiar daca, acum, abunda mediul online de site-uri, bloguri in general, cu subiecte de tipul bani pe net, bani online, joburi online, munca online la domiciliu, adevarul despre cum faci bani online, venit suplimentar din munca pe Internet nu este totusi, la indemana oricui.

Singuri ne punem bariere si consideram, fie ca suntem depasiti de varsta, fie ca nu suntem capabili sa facem schimbari, fie ca trebuie sa ne aliem vechilor conceptii care ne obliga sa avem un job stabil, o carte de munca si un sef.

Suntem ceea ce credem ca suntem, si daca vom crede ca suntem capabili sa facem venit suplimentar muncind pe Internet, credinta isi va arata roadele.

De cand am inceput sa scriu pe blogul acesta, a trecut un an, v-am mai spus in lumis-detoatepentrutoti la multi ani. Nu pot spune ca fac bani online mai multi de factura abonamentului la Internet, dar am satisfactia ca stiu ca se fac bani pe Internet si computerul este mai mult decat o jucarie sau un televizor.

Daca esti printre cei care inca mai vad in computer un instrument de pierdut timpul, trebuie sa stii ca gresesti.

Un venit suplimentar din munca pe Internet este la indemana oricui. Voi incerca sa va prezint cateva metode grupate despre cum faci bani online muncind pe Internet, la general, ca sa intelegeti ca sunt atat de multe metode, ca sigur vi se potriveste una din ele.


1. Metoda de a face bani online-venit suplimentar din Google Adsense.



Stiu, imediat vei spune ca iti trebuie un site, sau un blog. Complet fals !

Exista moduri de a castiga bani online din google adsense fara sa ai site personal. Pe Internet gasesti site-uri de partajare a veniturilor din anunturi Adsense.

Tu trebuie doar sa te inscrii acolo, sa scrii articole, sau un blog propriu, sa iti dai ID-ul contului tau google adsense, acel pub care apare in cont, si sa asiguri cat mai mult trafic pe pagina ta.

Despre cum faci bani din Google Adsense fara blog, ti-am spus deja in articolul precedent.


2.Venit suplimentar muncind pe Internet in o afacere online proprie.



Despre acest lucru gasiti cateva oportunitati de afaceri online 2011 in pagina afaceri pe net. Nu o recomand incepatorilor in bani online, o afacere se incepe cand stii mai multe despre munca pe Internet.

Sigur, iti poti face un magazine online, o pagina de prezentare a unui produs propriu, sau poti, efectiv, sa fii inventiv si sa-ti gasesti o idee profitabila. Unii au gasit chiar idei de afaceri traznite si au facut bani online.


3.Marketingul afiliat a facut multi milionari in online, in intreaga lume.



Se pot face bani online ca si afiliat de marketing în mai multe moduri.

Marketingul afiliat
este o forma de marketing bazata pe Internet.

Afiliatul promoveaza produsele sau serviciile unei companii prin intermediul site-urilor, a blogurilor, in retele sociale sau in forumuri, oriunde i se permite.

Exista retele de afiliere care platesc pentru fiecare click care este dat pe un anunt al lor afisat pe site-ul tau, si asta se numeste PPC, adica plata pe click, asa cum este, oarecum, si Google adsense.

Alte retele de afiliere platesc pentru mia de vizualizari a bannerului lor afisat pe site-ul tau, ceea ce, veti gasi specificat ca si CCM.

Retelele de afiliere care te platesc doar cand un vizitator a indeplinit o anume actiune ceruta, ca de pilda, se inregistreaza cu o adresa de email, sau cumpara produsul pe care tu il promovezi, sunt retele cu plata pe actiune ceruta indeplinita. In cazul in care se cere vanzarea unui produs, banii castigati sunt sub forma de comision.

Companii cu programe atractive de marketing afiliat sunt cele care ofera comisioane din vanzare de la 40% in sus. In general, astfel de retele de afiliere se gasesc pentru site-uri in limba engleza cu utilizatori din lumea intreaga. Foarte bune sunt afilierile cu Clickbank.

In ceea ce privesc afilierile romanesti, nu veti gasi oferte mai mari de 20% la comision, si tineti cont ca eu am exagerat putin comisionul, pentru ca 5% sau 10% era mult prea mic in comparatie cu cel de la Clickbank !

Ce este un program de afiliere si de ce sa te inscrii intr-unul, a fost o tema abordata in blog.


4.Scriitor independent pe web



Scriitor independent pe web este o ocupatie care se adreseaza tuturor celor care au instruirea, placerea si priceperea de a scrie articole, anunturi, materiale de marketing, sau chiar si continut de site.

Despre scriitorii de articole pe web am mai publicat articole, este o ocupatie independenta mult ceruta in site-urile de outsourcing, tip freelancer.com, guru.com si altele de gen.

Vezi o lista de site-uri internationale de tip freelancer in articolul sfaturi pentru freelanceri incepatori.

Fiecare din aceste ocupatii are specificul sau, un specialist in publicitate si marketing este mai bine platit, totusi. Un anunt, insa, are anume cerinte pentru a fi conceput, cere creativitate si priza la public.

Se pot scrie, cu rezultate bune, si carti electronice, fie la cererea altora, fie pentru tine, personal.

A produce, si, apoi, a te ocupa de vanzarea unui e-book este o noua metoda de a castiga bani online. Daca te pricepi foarte bine la ceva util si altora, este indicat sa faci asa ceva. Acum nu se mai practica informatia libera, pragmatismul a pus stapanire pe toti si exista site-uri care, dupa ce iti starnesc interesul intr-o problema, iti ofera , ca si completare, un e-book platit.

Daca esti un om de afaceri innascut, poti transforma informatia pe care o detii, si, pe care, de obicei, ai colectat-o de la altii mai darnici, in mod rentabil de castig. Sigur, poate fi vorba si de munca ta depusa pentru scrierea e-bookului si experienta proprie impartasita.

Important este sa gasesti un subiect la moda, cum sunt acum, joburi online sau cum faci bani muncind pe Internet.


5.MLM online ,sau, alta metoda de facut bani online



MLM, sau multi level marketing sta la baza multor afaceri simple pe net. Chiar daca multi ne asigura ca afacerea lor nu este MLM, ( si nu inteleg de ce se sperie de MLM), planul de marketing prezentat ii tradeaza.

Sa-ti construiesti o retea, sa aduci oameni in echipa, sa castigi comision din munca celor din reteaua construita de tine, toate sunt caracteristici de multi-level-marketing.

MLM online este activitatea care poate fi incercata daca esti dotat cu persuasiune si perseverenta, si cunosti bine tehnici de publicitate online. In general, astfel de afaceri sunt copiabile si acesta este cel mai important punct de sustinere al lor.

Daca incepi o astfel de afacere online, sau nu, trebuie sa stii si sa fii disponibil sa-ti copiezi sponsorul care are succes si sa-ti gasesti oamenii dispusi sa te copieze.

O retea MLM nu rezista daca, in interiorul sau nu se incheaga niste relatii specifice bazate pe incredere si intr-ajutorare. Un exemplu negativ, as spune, sunt site-urile PTC, care, desi nu se recunosc a fi retele MLM, in multe privinte au puncte convergenta cu retelele MLM. Doar ca, aici, sponsorii si referalii nu se cunosc, de regula, si de aceea multi clacheaza.

Asadar, Internetul ofera posibilitati nebanuite de a face bani online. De esti incepator, si vrei doar venit suplimentar pe Internet, nu trebuie decat sa dai un search pe google si afli de la mii de oameni cum faci bani pe Internet.

Eu doar am vrut, aici, sa mai punctez inca o data, ca, banii online, ca venit suplimentar din munca pe Internet se pot face prin multe metode, fiecare alegandu-si singur, dupa posibilitati, cum sa faca bani online.

Trebuie, sa fii prudent, nu te avanta sa investesti prea mult, nu tot ce zboara se mananca.

Cateva sfaturi importante pentru incepatorii in munca online la domiciliu au mai fost spicuite pe aici, prin blog.

2 comentarii:

  1. Ca să incepi o adevărată afacere online din care să câştigi bani suficienţi ca să scapi de grija zilei de mâine trebuie să faci următorii paşi:

    1. Stabilirea domeniului in care vrei să incepi afacerea;

    2. Găsirea unei nişe de piaţă cât mai abordabilă care să-ţi permită ajungerea pe prima pagină a principalelor motoare de căutare intr-un timp cât mai scurt;

    3. Construcţia site-ului sau a blogului;

    Aici drumurile se despart:

    A. Pentru blog (site) din care câştigi cu Adsense.

    B. Pentru blog (site) in care vinzi produse sau oferi servicii online.

    http://www.aloesib.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Observ ca de fiecare data completezi articolele cu un subiect deja tratat si aici, in blog.Este foarte bine, imi dai prilejul de a-mi aminti de ele si de a invita cititorii sa-si completeze cunostintele despre cum sa faci un blog-6 pasi practici esentiali.

      Ștergere

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP