Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Sondaje platite pentru elevii participanti la jocuri online



Asocierea intre jocuri online si sondaje platite poate fi tentanta pentru elevii care vor sa castige bani online din jocuri si sondaje in acelasi timp.

Interesanta asociere pe care o face site-ul de mai jos intre jocuri online si sondaje platite poate constitui pentru elevi un mod distractiv de a castiga bani online.

Gameplaysurveys este un site care efectueaza sondaje online platite axate pe jocuri. Puteţi obţine bani pentru a juca jocuri şi a raspunde intrebarilor despre ele.

Un sondaj normal dureaza aproximativ 10 minute şi este platit, in medie, cu aproximativ 5 dolari. Plata se efectueaza prin intermediul paypal sau cu bonuri cadou Amazon, dupa cum alegi.

Cum funcţioneaza

Companiile din intreaga lume platesc milioane de dolari pentru opiniile consumatorilor de jocuri video, filme, alte produse si servicii de la jucatorii impatimiti ca voi.

Site-ul colecteaza informatii de baza referitoare la jocurile pe care le joci, impreună cu detalii referitoare la stilul tau de viaţa şi de activitate.

Atunci cand un sondaj este pentru interesele tale, site-ul GamePlaySurveys te va alerta prin e-mail si posteaza sondajul in tabloul tau de bord.

O recompensa in bani va fi plasata in contul tau din GamePlaySurveys pentru fiecare sondaj pe care-l termini. Cand castigi $ 25 de dolari ii poti rascumpara in numerar. Plata prin paypal.

La inscriere ai signup bonus 5$. Nu uita sa-ti confirmi adresa de e-mail si sa-ti completezi profilul.

Ti-am spus cum sa iti maximizezi profitul in sondaje online platite. Procedeaza ca acolo si fa ca sondajele online platite sa fie rentabile si sa-ti aduca bani online reali.

Din nefericire, site-ul nu are program de afiliere, ca sa poti castiga si din “raspandirea zvonului“. Despre mica afacere online, deci , nu este vorba aici…
,br /> Dar, poti merge sa te inscrii in gameplaysurveys , poti si aici sa castigi bani online.

Ti-am mai prezentat, de curand, un site in care poti face bani din jocuri, in bani pe net, care are si program de afiliere.

Si daca nu te intereseaza gameplaysurveys, pentru ca tu vrei sa faci o afacere simpla online, atunci multumesc pentru ca mi-ai citit articolul si mi-ai vizitat blogul.

”Nu e onoare mai mare pe care o poti acorda cuiva decit aceea de a asculta ceea ce are de spus”.


Un comentariu:

  1. Anonim21:08

    Hi there! This blog post could not be written any better!
    Looking through this article reminds me of my previous roommate!

    He always kept talking about this. I most certainly will send this article to him.
    Pretty sure he will have a great read. Thanks for sharing!



    my web-site :: jocuri online

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP