Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

GPT, site-uri in care faci bani online usor

GPT sunt site-uri in care se fac bani pe net din mai multe actiuni simple. Se recomanda incepatorilor, elevilor intre 13 si 16 ani, si celor pe care ii doboara monotonia. GPT sunt site-uri in care, din activitati simple, poti face castiguri suplimentare usor si in mod placut.

Citirea de email comercial este una dintre activitati. De obicei, in GPT gasesti si o sectiune de PTC, adica esti platit daca dai click pe anunturi. Pot fi si combinatii de surf platit, participare la jocuri, participare la unele mici sondaje. Aceste site-uri au si o portiune de paid to promote, adica esti platit pentru a face reclama la site si pentru a aduce noi membri.

Va spuneam , in banipenet4all,ca, in GPT poti face bani din orice !
Daca vrei sa abordezi o astfel de activitate, iti prezint cateva din site-urile GPT de incredere, cu vechime , si care trimit destul de multe e-mailuri.

Iti recomand sa-ti faci o casuta de email speciala pentru lucrul in GPT, sau sa-ti setezi contul astfel incat sa primesti emailurile doar in inboxul de pe site. Astfel iti pastrezi casuta de email proprie libera si nu ajungi sa te sperii de cat de multe emailuri poti primi intr-o zi .

1.Donkeymails
Donkeymails

Donkeymails este GPT-ul care mi-a umplut casuta de email si care merita atentie. Daca facem o usoara calculatie, lucrurile stau cam asa: Se platesc 0.25 centi/15 secunde timp de afisare a reclamei. Neobux plateste 0.1c/10sec. iar donkeymails 0.25c/15 sec , deci, avantaj donkeymails! Am primit 28 emailuri in 7 zile, deci 4 emailuri/zi.4x0.0025=0.01$/zi.
Multumitor este faptul ca, de la Donkeymails primesti doar email-uri din domeniile pe care ti le-ai selectat singur, la setarile contului.

Plata la min 1$, prin Alertpay sau Paypal.

Vino si tu in Donkeymails ! DonkeyMails.com: No Minimum Payout
-1. Participa la surf manual cu premii si esti platit cu numerar, in Donkeymails.

-2. Castiga bani din jocuri

-3. Faci bani pe net din clickuri pe anunturi.

-4. Esti platit pentru inscrieri la diferite oferte ce ti se propun.

Platile se fac la 2 saptamani distanta.

Plata pentru promovarea site-ului, sau paid to promote: 0.5 $ la 1000 de credite.

Primesti comision de la referali pe 5 nivele in adancime; de la primul nivel 10%.

DonkeyMails.com: No Minimum Payout

Donkeymails ofera 10 diferite modalitati de publicitate, si preturi incepand de la doar 1 dolar, cu opţiunea de a plăti în euro sau RON.

Publicitatea direcţionata este posibila în toate ţările din întreaga lume .

Donkeymails este un site GPT de incredere.Incrie-te acum si castiga bani online din GPT !

2. Fusionmails

Fusionmails este un program GPT stabil. Rezista pe piata din 2003. Inscrierea este gratuita, si accepta membrii internationali.

Cu fusionmails faci bani online usor, din:

- Vizitarea anunturilor propuse (sectiunea de PTC)
- promovarea paginii cu linkul tau propriu.

Esti platit, in Fusionmails pentru inscrierea la ofertele propuse, iar pentru referalii inscrisi primesti 15% comision.

Plata se face in puncte care se convertesc in bani. Suma minima de plata la 1$, prin PP, AP, SI LR.

Daca esti un advertiser, primesti trafic geotargetat. Nu uita ca si tu, un incepator, poti deveni advertiser pentru linkul tau de afiliat sau pentru a castiga referali directi in oricare alt site in care mai lucrezi.

Deci, merita sa te inscrii in fusionmails !

3.Cashdelight

Fiind tot un site GPT, se bazeaza pe aceleasi principii.

Cateva amanunte despre plati:
0.035c=1pct
10p=0.35c
100p=3.5c
1000p=35c=0.35$
Ptc=1/4c/reclama

4.Treasuretrooper

Inregistrare este gratuita, se completeaza oferte.

Dupa ce intri in cont, in stanga sunt linkuri cu ceea ce vi se ofera de lucru.
Puteti lua sondaje daca sunt valabile pentru tara noastra, puteti completa oferte si castigati intre 0.5 si 50$. Atentie, ofertele fac apel la inteligenta si trebuie sa cunosti limba engleza. Dupa ce ai finalizat o oferta ,da click pe ‘done’ si asteapta sa fie verificata.

Gasesti concursuri pe forum, si jocuri la care poti participa.
Plata la min 20$, prin check.

Programul de afiliere: 20% castig suplimentar de la toti referalii tai directi care completeaza oferte, pe viata, plus 5% de la referalii referalilor.
In partea stanga in cont, gasiti "Cash tasks". Acolo sunt ofertele de lucru, sarcini usoare, castigi de la 15c pana la...nelimitat !
Ai la dispozitie 30 minute pentru a finaliza o oferta.
Sunt 10 pagini a cate 5 oferte.

Oferta completa:, deci, in original, conform site-ului:

“Take surveys, sample products, signup for free trials, join clubs, register for credit cards and get paid for it all! There are over $2,000 in offers! Cash back shopping ,Play minigame, Refer friend”

Cum lucrezi :

Completezi  oferte. Cele mai multe dintre ele sunt complet gratuite !
După ce ai finalizat o ofertă, fa clic pe "Done" pentru a indica finalizarea acesteia.Oferta va fi apoi adăugata la pagina ta, in asteptarea verificarii.

Treasuretrooper

Treasuretrooper este cu siguranta un GPT neobisnuit in care poti face bani pe net ! Are partea de minifreelance care este cea mai banoasa si prin care se deosebeste de celelalte GPT.

Despre minifreelance si joburi mici  poti gasi mai multe informatii in bani pe net.



Ti-am mai vorbit despre GPT si in blogul bani pe net pentru toti, in "cum faci bani din GPT din orice". Si acolo iti spuneam ca , in GPT, faci bani pe net din orice.

Cu siguranta, diversitatea de cereri din GPT nu te lasa sa te plictisesti!

3 comentarii:

  1. Anonim15:05

    Si cum anume faci bani in donkeymails?? imi vin e-mailuri care ma pun sa ma inscriu pe alte site-uri de gen...si nu plateste nimeni pentru asta ;))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E-mailurile pe care le primesti trebuie doar sa le citesti si sa dai clik pe un link prin care anunti ca ai citit emailul.Nu te obliga nimeni sa te inscrii, daca o faci este placerea ta !

      Ștergere
  2. Bună-seara, Donkeymails.com este chiar făinuţ, mai ales că are atâtea opţiuni, printre care şi citirea de e-mail-uri cu reclame pe care dai click şi stai în jur de 15 secunde şi eşti remunerat pentru vizita paginii anunţului publicitar. Am primit deja două plăţi de la ei în valoare de puţin peste 2 dolari. Mai nou, au adăugat şi Solidtrustpay ca metodă de plată. E chiar de încredere. Sebas Broekhof îşi face treaba cu pasiune după cum se vede.

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP