Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Cum faci bani online fara sa ai un blog



Daca te-ai hotarat sa faci bani online, nu trebuie sa ai intotdeauna un blog .
Toti incepatorii isi pun problema ca nu pot face bani online daca nu au un site sau un blog.
. Te anunt ca exista destul de multe activitati platite pe Internet care iti pot aduce bani online fara sa ai un blog.

Dacă aveţi abilităţi tehnice, cum ar fi webdesign le puteti oferi ca si servicii prin site-uri ca: http://www.elance.com şi http://www.odesk.com ; configuraţi un profil si un cv şi oamenii va vor contacta în cazul în care doriţi să vă angajeze.


Nu va descurajati daca tehnica este departe de voi. Sunt si ocupatii mai putin tehnicizate, ca sa spunem asa. O bara de surf, un PTC, participarea la sondaje, pot fi abordate de catre oricine.

Daca, insa, ai ceva abilitati in manuirea calculatorului si esti perseverent, poti aborda si alte activitati cu alt grad de dificultate.


1.Ai putea, de pilda, sa creezi bannere sau logouri pentru bloguri

Trebuie sa stii ca sunt site-uri care ofera gratuit aceste posibilitati. Iti trebuie putin simt artistic si ceva dexteritate in utilizarea calculatorului. A, si putina minte, sa urmezi pasii care iti sunt dati mura in gura de respectivele site-uri.

Despre unde iti faci bannere gratis gasesti mai multe in banipenet4all.blogspot.com.

Vezi bannerele mele ? Nu este nevoie sa stii photoshop, sau mai stiu eu ce program complicat. Va voi pune aici 2 bannere facute de mine pe astfel de site-uri. Nu ca sa ma laud, ci ca sa va dau curaj.

Pe unul din ele am lasat sigla site-ului pe care l-am folosit, poate te prinzi! Si oricum, merita multumire site-ul respectiv care m-a ajutat sa fac bannere free

Fiti atenti, bannerele de mai jos va dezvaluie alte metode de facut bani online fara sa ai blog.

baner free

baner free


Dacă puteti scrie articole, anunturi text, continut de site, sau e-mail, atunci puteţi obtine, de asemenea, un job online.

Nu sunt necesare abilitati de webmaster si marketing afiliat.

Vrei sa castigi bani online in plus ?

Totul este mai usor decat pare la inceput.

Primul pas este greu, pentru ca innoti in necunoscut.





2. Scrie articole pe care le vinzi!

Puteti face bani online scriind articole. Se ofera plati intre 5$ pana la 50$, si sunt inca destui cei care recurg la aceasta metoda.

Cea mai buna metoda de a gasi joburi online ca si freelancer scriitor de articole este sa va inscrieti gratuit pe site-uri ca elance.com , guru.com si forumuri online ca warriorfourm.com şi digitalforum.com.

Nu va lasati intimidati de cei care se bat cu pumnul in piept ca doar ei au talent.

Daca nu incerci, nu ai de unde sa-ti cunosti puterea.


3. Rescriere articole

Poti sa rescrii articole cu subiect aproape necunoscut tie, avand ca sursa de inspiratie un articol deja scris, dar pe care-l expui cu propriile cuvinte. Nimeni nu a inventat roata acum, ea este de mult timp !

Nu este nevoie sa cauti si sa scotocesti Internetul pentru informatii pe care le gasesti adunate intr-un articol. Citeste-l, intelege-l, daca stii si altceva, mai adauga o informatie, un sentiment, o traire, spune totul in cuvintele tale si gata, ai scos articolul.

E perfect legal si mii de oameni fac bani cu articole rescrise pe care le vand. A le cere socoteala este ca si cum unui povestitor al unei carti ii ceri socoteala ca si-a permis sa o povesteasca.

De ce ne mai informam daca nu avem voie sa impartasim si celorlalti ce am aflat ?

Lumis-detoatepentrutoti.com ti-a dezvaluit si pana acum idei prin care sa faci bani din afaceri simple pe net fara sa ai un blog dar sa lucrezi pe Internet. Nu trebuie decat sa vrei.

Daca am reusit sa-ti indepartez teama, ma bucur. Asta am si urmarit. Voiam sa te informez cum faci bani online fara sa ai un blog.

Si, daca vei reusi sa faci venit suplimentar, nu uita ca sunt si altii care au nevoie de ajutor.

Sustin www.imparte.ro


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP