Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Citesti email comercial si ai venit suplimentar din job pe Internet

Citeste email comercial si fa bani in plus, pe Internet ! Ai nevoie de venit suplimentar, pe langa venitul stabil ? Sau cauti un job pe Internet in care sa faci munca la domiciliu ?

Pe Internet, exista mai multe programe de publicitate care ofera munca la domiciliusau job pe Internet pentru care nu trebuie o pregatire speciala.Stii sa-ti citesti emailurile ? De ce sa citesti totdeauna fara bani ? Cate emailuri cu poante, pps.uri, si alte prostioare iti invadeaza zilnic casuta de email ? Cat timp pierzi cu ele ? Nu crezi ca ar fi momentul sa faci un venit suplimentar citind email comercial ?

Iti prezint un program originar din Singapore.
Este online din 2006 , are peste 200000 de membri activi, si te plateste daca citesti email comercial primit de la ei.

Pentru fiecare email comercial citit, contul tau va fi creditat cu 1 punct.Punctele acumulate vor fi convertite in credite de numerar in prima săptămână a fiecărei luni.Conversia pentru intervalele din ultimele luni a fost de 0,55 - 0,75 centi pe punct.Programul te plateste si pentru toate email-urile comerciale primite de persoanele inscrise de tine .Primesti bani, care pentru tine pot fi niste bani in plus bineveniti, pana la 4 nivele: 50%de la primul nivel, 20% nivelul doi, 15% nivelul trei si 10% nivelul patru.

După ce contul tau. a ajuns la 11SGD, poti solicita plata in numerar.Pentru membrii internationali, plata se face prin PayPal.Programul lucreaza in Dolari Singapore (SGD)Consulta un convertor valutar care sa te ajute , vei vedea ca diferenta nu este mare intre dolarul SUA si cel singaporez.

Ce fel de emailuri vei primi ?

Vei primi oferte, promotii, informatii cand se lanseaza noi produse, sfaturi şi buletine informative privind aspecte generale despre interesele tale proprii.

Cât de multe e-mailuri poti aştepta de la program ?

Aceasta depinde dacă profilul tau se potriveşte cu nevoile agenţilor de publicitate. Mai greu se primesc mai mult de 3 emailuri pe zi.Ai 30 de domenii din care sa alegi si sa le alaturi profilului tau.

Cât de mult vei câştiga pentru fiecare e-mail ?

Fiecare e-mail plătit costa intre 0,5 cenţi pentru 1 cent, deoarece câştigul salarial se bazează pe împărţirea veniturilor. Nu toate e-mailurile sunt plătite, unele e-mailuri fiind buletine de ştiri, sfaturi sau actualizări care te tin la curent cu activitatea companiei.

Cât de mult voi câştiga prin acest job pe Internet ?

Câştigul tau depinde de cât de des vei răspunde la e-mailurile comerciale primite. Dar dacă doresti  să faci bani in plus, mai multi, ar trebui să recomanzi si altora aceasta modalitate de a face bani online.. Nu este greu , sunt atat de multe site-uri de anunturi gratuite,si, in plus, sunt atat de multi care au nevoie de bani in plus! Dar tine minte, nu există nici un prânz gratuit !

Cat te costa sa participi la program?

Nimic ! Inregistrarea este gratuita.
Va inregistrati,primiti un email in casuta dumneavoastra de email, si va activati contul. Completati-va profilul, luati-va linkul prin care invitati pe altii sa vi se alature, prin diferite metode, si asteptati cuminti sa primiti emailuri.In acelasi timp, nu fiti egoisti ! Spuneti cat mai multora de o astfel de oportunitate !Nu uitati ca faceti bine de 2 ori : pentru voi insiva si pentru toti cei care au nevoie de bani in plus din job pe Internet!

Este greu ? Eu zic ca nu !
Mai multe raspunsuri la intrebari gasiti pe site , in FAQ.
Daca nu ai fost curios pana acum sa vezi despre ce program este vorba, atunci iti mai dau o sansa, aici:

http://www.emailcashpro.com

Daca iti convine metoda,blogul iti mai face o propunere pentru ca sa castigi bani daca citesti email comercial
Vezi si cum faci bani pe net, in Gpt, din orice. Venit suplimentar online  poti face si din alte metode.Deschide linkul si convinge-te !

2 comentarii:

  1. Anonim10:57

    buna ziua. mam inregistrat la emailcashpro si astept de 2 zile.in casuta inbox de pe site nu am inca emailuri de citit.cit dureaza pina imi vin mailurile?Vorbeati de ceva buton care trebuie apasat dupa citirea mailului.in schimb tot nu inteleg daca tre sa investesc si aici sau doar citesc mailuri? De ptc sint satul,si mai ales ca te ademenesc cu oferte si apoi te lasa cu okii in soare.Am citit cu atentie cele scrise mai sus,dar ca orice incepator am multe neclaritati.Pe parcurs sper sa ma ajutati cu mai multe detalii.Blogul este foarte bun,mai ales pt. incepatori si tinetio tot asa.user name myxy10 pe site. Va multumesc ca miati mai deschis okii.numai bine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna, multumesc pentru aprecieri.
    1.Nu platesti nimic, inregistrarea este free.
    2.Cateva zile astepti pana cand intri in evidenta.Atentie, emailul este cu expeditor "reward' Cauta si in spam, la inceput.
    3.Incearca si hits4pay.
    4.Despre un buton orange vorbeam la Hyts4pay.
    5.Citeste despre un alt site de acest gen, in blogul http://banipenet4all.blogspot.com, la postarea 'cum faci bani pe net in GPT din orice'
    In curand voi vorbi despre alte asemenea site-uri.
    Succes !

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP