Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Criza, noi, si Albert Einstein



Albert Einstein are un citat celebru referitor la criza. Este atat de actual, incat merita reluat oricand. Orientarea spre activitati simple prin care sa castigi bani online muncind pe Internet, indiferent de varsta, este o solutie de depasire a crizei. Dar sa vedem ce a spus marele Einstein despre criza :

“Sa nu pretindem ca lucrurile sa se schimbe daca tot timpul facem acelasi lucru.


1. Criza este cea mai binecuvantata situatie care poate aparea pentru tari si persoane, pentru ca ea atrage dupa sine progres.

2. Creativitatea se naste din necesitate, precum si ziua se naste din noapte.In perioada crizei se nasc inventiile, descoperirile si marile strategii.

Cine depaseste criza, se depaseste pe sine insusi, fara a ramane depasit.

Criza si Albert Einstein

Posted by Picasa

Cine atribuie crizei esecul, isi ameninta propriul talent si respecta mai mult problemele decat solutiile. Adevarata criza este criza incompetentei.

Problema persoanelor si tarilor este lenea si indiferenta pentru a gasi solutii si iesiri din astfel de situatii.

Fara criza nu exista duel, fara duel, viata este o rutina, o agonie lenta.

Fara criza nu exista valoare. In perioada crizei infloreste ce-i mai bun in fiecare, pentru ca fara criza orice vant este o mangaiere.

Daca vorbim de criza , o promovam, iar tacerea este o exaltare a conformismului.

In loc de toate acestea, mai bine sa MUNCIM. Sa terminam odata cu singura criza amenintatoare: tragedia de a nu dori sa luptam pentru a o depasi.”

Te intrebi ce legatura are Einstein cu banii si afacerile online? Viziteaza pagina lumis-detoatepentrutoti si ai sa intelegi de ce ti-am pus aici acest citat celebru si atat de actual.

2 comentarii:

  1. Am citit de doua ori citatul asta si nici acum nu-mi vine sa cred pe de-a-ntregul cat este de actual. Einstein asta chiar e contemporan-contemporan cu noi!
    ...Acuma, nu vreau sa deturnez spiritul blogului astuia, dar daca ar citi cele de mai sus un "boc" sau vreun "basesc", imediat ar avea motive sa zica:"vedeti, nu criza e de vina sau noi, lenea voastra si ne-munca's vinovate!"
    Deh, sa ne vedem noi de-ale noastre si sa fim sanatosi!
    Multa inspiratie in continuare.
    augustin m.

    RăspundețiȘtergere
  2. George Burns spunea :" Ce ghinion ca toti cei care stiu sa conduca o tara sunt ocupati cu condusul taxiurilor si cu tunsul parului ! "

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP