Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Ce este un blog si cum sa faci un blog

Pentru ca venit suplimentar se poate obtine si cu blogul, mi s-a parut util sa includ si aceasta postare.
Dacă sunteţi nou pe Internet , va puteti  întreba de ce  nebunia blogging-ului a cuprins intreg mapamondul. Bloguri se gasesc cu orice tema ,si, toata lumea, de la mic la mare, isi face blog. Voi incerca să vă explic ce este un blog, de ce ai nevoie de unul, cum sa faci un blog, cum sa promovezi un blog, şi, bineinţeles, cum sa faci bani din blog.


Blog este prescurtarea de la "web log" şi este similar cu un jurnal online, sau jurnal. Nebunia de blogging a început în anii 1990 şi a început să devină mai mare şi mai populara în ultimii ani. Aproape toată lumea pare a avea un blog în aceste zile, de la directori executivi de mari companii pana la webmasteri, de la senectute la adolescenţa, toate categoriile de varsta se gasesc in blogging. Chiar şi bunicutele au blog-ul lor acum! Un blog vă permite sa comunicati informal cu oamenii prin intermediul unui jurnal online. El poate contine informatii  mai personale si este mai putin structurat decât un site web . Se creeaza mai uşor şi mai ieftin.

Dacă  nu ati început încă un blog puteţi începe cu uşurinţă unul folosind un serviciu gratuit, cum ar fi Blogger sau WordPress .
 Încercaţi să postaţi pe blogul dumneavoastră cel puţin o dată sau de două ori pe săptămână pe teme legate de site-ul dumneavoastră. Blogging-ul va ajuta sa va dezvoltati afacerile mici pe care le desfasurati sau deschide canale de comunicare între dumneavoastră şi vizitatori. Incurajându-i să interacţioneze cu tine şi să-si spuna parerea le dai un motiv pentru a reveni în viitor.


Dacă sunteti în căutarea unei modalitati de a configura un blog rapid si usor recomand deschiderea unui cont gratuit in Blogger.
 Poţi face un blog despre tot ce-ti place, de exemplu un hobby, o vacanta, oraşul tău ,acasă, ceva politic, un sport sau afacerea dumneavoastra. Doar asiguraţi-vă că alegeti ceva de care sunteţi interesat şi aveti cunoştinţe despre subiect. 



Puteţi găzdui un blog gratuit  pe Blogspot - tot ce trebuie să faceţi este să alegeţi un nume care este relevant pentru tema  blogului dvs. Odată ce aţi creat profilul dvs. şi ati ales un şablon, blogging-ul este la fel de simplu ca trimiterea unui e-mail la un prieten.


Daca ai ajuns la concluzia sigura ca doresti sa-ti faci un blog,  te ajuta si informatiile mai detaliate din interesanta postare   Doresti sa-ti faci un blog a unui coleg mai priceput in ale blogerritului.
In blogul meu mai tanar, Bani pe net pentru toti va vorbesc despre cum sa-ti promovezi  si cum sa faci bani cu blogul tau.  

Daca, inca te intrebi ce se ascunde in spatele unui blog, ti-am dat raspuns si la asta.

2 comentarii:

  1. Pe masura ce reusesc sa parcurg tot mai mult din multitudinea de informatii utile, atat de pe blogul asta, cat si de pe celalalt(inca n-am reusit sa deosebesc care e primul si care al doilea !?), cum e si articolul de fata, imi dau seama ce lucru bun faci.
    Pot spune ca, in urma citirii acestor materiale, mi-ai influentat decizia mea de a demara blogul "Bani munciti pe Net", ca blog specializat. Si apropo de asta, "Bani munciti..." e inca in constructie, nu mi-am dat seama ca-l "deconspir" cu linkul de sub semnatura pusa pe comentarii. Dar, multumesc pentru vizita si voi fi bucuros pentru orice recomandari sau sugestii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-am dat seama ca muncesti la el inca,sunt convinsa ca si tu vei
    avea un blog interesant.Spor si inspiratie!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP